Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €29,-
Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Huid en vachtproblemen bij Poedels

Heeft jouw Poedel last van huid of vachtproblemen? Zie je de vacht van jouw Poedel dof worden? Of zijn er dunne of kale plekjes te zien bij jouw Poedel. Herken je één van deze symptomen, zoals jeuk, schilfers, langdurige verharing of kale plekken? Wanneer jouw Poedel last heeft van huid - of vachtproblemen zul je dat dus ook direct zien en dat kan er best akelig uitzien. Wat kun je daar aan doen? 

Bij huid- en vachtproblemen kan jouw Poedel last hebben van:

 • Huidproblemen
 • Vachtproblemen
 • Jeuk
 • Overmatige haaruitval
 • Kale plekken

Verbetering van deze symptomen is simpeler dan je denkt!  

OORZAAK HUIDPROBLEMEN EN VACHTPROBLEMEN POEDEL

Veel honden hebben last van huid- of vachtproblemen. Dieetvoeding ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatige haaruitval moet een hoog gehalte aan essentiële vetzuren bevatten die een gezonde huidfunctie ondersteunen. Essentiële vetzuren zijn dus een belangrijke component in deze voeding. Ook andere voedingsstoffen spelen een belangrijke rol bij een gezonde huid en vacht, zoals het mineraal zink. Het is van groot belang dat de essentiële vetzuren, zink en andere belangrijke voedingsstoffen via de darm worden opgenomen in het lichaam van de hond. Een goede spijsvertering en een gezonde darmflora spelen daarbij een belangrijke rol. Een slechte spijsvertering kan een oorzaak zijn voor huid - en vachtproblemen.  Naast een slechte opname van de juiste essentiële stoffen, kunnen bij een slechte vertering juist ongewenste, slecht verteerbare afbraakproducten (afvalstoffen) het lichaam binnenkomen. Deze combinatie kan huid– en vachtproblemen veroorzaken.

VITALstyle HUID + VACHT DIEETVOEDING HUID + VACHT

pakt het probleem bij de basis aan!  

VITALstyle HUID + VACHT is een complete dieetvoeding voor Poedels met een slechte huid en vacht. Het bevat een grote variatie aan ingrediënten, die elk op hun manier de spijsverteringsorganen en huidfunctie ondersteunen. De voeding is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde goed verteerbare ingrediënten zoals rund, kip, granen, speciale  kruiden en prebiotica voor een blijvend gezonde huid en vacht. Het vlees is bewust breed samengesteld voor de juiste eiwitten, die goed verteerbaar zijn.  De ruwe celstof, uit niet-geraffineerde granen en kruiden, ondersteunt de natuurlijke darmwerking, waardoor het voer rustig en evenwichtig verteert. De prebiotica ondersteunen de darmflora.  HUID + VACHT bevat ook de gezonde Omega 3 en 6 vetzuren uit lijnzaadolie en zalmolie en het mineraal  zink voor het behoud van een gezonde huid en vacht.   HUID + VACHT bevat:

 • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
 • Geen kunstmatige conserveringsmiddelen
 • Geen toevoegde zouten en suikers

En natuurlijk is de VITALstyle hondenvoeding dierproefvrij!  

UNIEKE KRUIDEN

Kruiden spelen een belangrijke rol bij VITALstyle HUID + VACHT.   De specifieke kruiden in HUID + VACHT dieetvoeding spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van de spijsvertering, de reinigende werking van de lever en de nierfunctie. Met HUID + VACHT wordt  het probleem bij de basis aangepakt. De Poedel zit goed in zijn vel en is vrolijk en actief. En zijn vacht glanst!  

Enkele kruiden nader bekeken:

 • Brandnetel voor de nieren
 • Mariadistel voor de lever en de gal
 • Heermoes voor een blijvend sterke huid  

HUID + VACHT is een dieetvoeding ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatige haaruitval. Aangeraden wordt om voor gebruik een dierenarts te raadplegen. Je voert het aanvankelijk ten hoogste 2 maanden, waarna evaluatie.