0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over Proefzakje OVERGEWICHT hondenbrokken

Proefzakje OVERGEWICHT volledige dieetvoeding

  • Stimuleert afvallen
  • Hond verliest geleidelijk gewicht
  • Geen hongergevoel
  • Met speciale kruiden en prebiotica

Verantwoord afvallen voor je hond met OVERGEWICHT dieetvoeding

Toegegeven, soms kan het er best schattig uitzien, zo’n lekker mollig hondje. We verwennen onze huisdieren nu eenmaal graag met eten, maar dat is natuurlijk niet altijd goed voor het dier. Er komt steeds een beetje meer gewicht bij tot het moment dat je je beseft dat je hond echt te zwaar is. Het gewicht gaat in de weg zitten en de hond beweegt minder graag. Zo ontstaat een vicieuze cirkel die het dier niet ten goede komt. Maar liefst 35 procent van onze huisdieren is naar schatting te dik of hebben zelfs OVERGEWICHT, met alle gezondheidsproblemen van dien. Tijd om daar wat aan te doen! VITALstyle (voorheen ECOstyle) biedt een nieuw alternatief om uw hond op een verantwoorde manier te laten afvallen. Ontdek de ingrediënten als kruiden.

Een goede manier om te kijken of je hond op het juiste gewicht is, is hem of haar te scoren op lichaamsconditie. Dat kan met de body conditie score. Dit wordt ook bij mensen en andere dieren gebruikt, om vast te stellen of iemand niet te dik of te dun is. Ontdek hoe je hond scoort op lichaamsconditie: ondergewicht, gezond gewicht of OVERGEWICHT?

Heeft jouw hond OVERGEWICHT? VITALstyle OVERGEWICHT dieetvoeding helpt jouw hond natuurlijk, geleidelijk én gezond afvallen. Voorproeven? Bestel dit proefzakje voor slechts 1 euro!

Ontdek snel de samenstelling en het voedingsadvies van deze lekkere brok.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731027526
Diergroep Hond
Gezondheid Overgewicht
Productgroep Hondenvoer
Soort Proefpakketten