0 Vergelijken
  • Natuurlijke & ecologisch verantwoorde producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Veilig online betalen

Alles over SENIOR natvoer

SENIOR vleesvoeding in blik

Natvoer van VITALstyle (voorheen ECOstyle) is een uitgebalanceerde en heerlijke mix van vers vlees, groenten, aardappel en kruiden. Het heeft een hoog vleesgehalte en is perfect verteerbaar. Als je het blikje opent zie je de mooie vleesstructuur. Het vlees bestaat niet uit slachtafval , maar alleen uit hoogwaardige ingrediënten. Senior is geschikt voor de oudere hond van elk ras. Deze voeding voor de oudere hond bevat de juiste verhouding aan eiwitten, energie, vetten, vitaminen en mineralen. Het vlees heeft een hoge verteerbaarheid.

VITALstyle (voorheen ECOstyle) SENIOR natvoer is samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het afgesloten blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen te behouden.  Mogelijk aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen het vlees niet aantasten.

Na opening kan het blikje zo’n 3 tot 4 dagen in de koelkast bewaard worden.

SENIOR natvoer is 100% natuurlijk. Het bevat geen soja of granen, conserveringsmiddelen, geur- of kleurstoffen of kunstmatige aroma’s. Ook wordt er geen zout of suiker aan toegevoegd.

100% pure verwennerij

SENIOR natvoer kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het vlees kan door de brokjes gemengd worden voor smaakvariatie en afwisseling in de samenstelling. Maar ook kun je een brokkenmaaltijd vervangen door het vlees. Dit kun je zo nu en dan doen, één keer per dag, maar ook kun je een vleesdag per week instellen. Het is maar net waar jij en jouw hond je  goed bij voelen.

Sommige honden zijn overActief; van zichzelf, het ras waartoe zij behoren of door sporten en drijven. Dan wil een brokkenmaaltijd wel eens aan de energiearme kant zijn. In dat geval kun je er prima vlees bij geven voor extra energie. Vers vlees wordt ook gebruikt om tussendoor de hond eens lekker en gezond te belonen.

Tips bij SENIOR vleesvoeding

  • Heb je een kleine hond?  Dan lukt het misschien niet om het blikje vlees binnen 4 dagen op te eten. Je kunt een deel van het vlees prima in de vriezer bewaren.
  • Vlees is heel handig voor een dagje uit of op vakantie! Je stopt een blikje gemakkelijk in je tas en je hebt altijd eten voor de hond bij je!

Verpakkingen

400 gram €2,49

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731019019
Diergroep Hond
Gezondheid Senior
Productgroep Extra ondersteuning
Soort Oudere honden