0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over VloVrij Omgevingsspray

Geen vlooien meer 

Meer dan 90% van een vlooienplaag zit in de omgeving van het dier! Levende vlooien, maar ook eitjes, larven en poppen zijn al gauw overal te vinden waar het dier komt. Met alleen de hond of kat behandelen ben je er dus niet. Voordat je het weet bespringen vlooien vanuit de omgeving het dier opnieuw en is een volgende plaag geboren. Daarom moet je ook altijd de omgeving van het dier goed behandelen bij een vlooienplaag. Met VloVrij omgevingsspray van VITALstyle bestrijd je de plaag effectief.  

Hoe gebruik je VloVrij Omgevingsspray? 

De omgeving van het dier goed besprayen met VloVrij Omgevingsspray. Niet alleen de mand, maar ook de vloer en plinten, de meubels waar het dier op komt of tegenaan komt. En komt jouw dier wel eens in de auto? Dan ook deze niet vergeten. 

Bij contact met de vloeistof wordt het uitwendige skelet van de vlo (eitje, larve, pop) aangetast en bloedt het beestje snel dood. Het is dus heel belangrijk dat alle vlooien in aanraking komen met VloVrij Omgevingsspray. Na opdrogen neemt de werking af; immers, de vloeistof kan zich dan niet meer gaan hechten aan nieuwe vlooien. Het advies is om in elk geval na enkele dagen tot een week de behandeling te herhalen. Mocht herhaling vaker nodig zijn dan is dit geen probleem. 

Tips bij VloVrij Omgevingsspray 

  • Heb je een vlooienplaag gehad maar is deze nu onder controle? Spray in het najaar of de winter nog een keer grondig met VloVrij Omgevingsspray. Poppen kunnen maanden lang overleven en op het moment dat de omstandigheden gunstig zijn alsnog weer vlo worden. En dat wil je niet graag! 

  • Je hoeft het behandelde vertrek of jouw huis niet te verlaten. Wel is het praktisch de vloeistof even te laten opdrogen voordat je het vertrek weer gaat belopen.  

  • De spuitbus is gevuld met samengeperste buitenlucht. Hierdoor is de bus in alle standen te gebruiken en dat is handig! 

  • VloVrij Omgevingsspray veroorzaakt geen vlekken. Bij hele lichte of kwetsbare meubels adviseren wij het product eerst op een klein stukje te proberen. Ons zijn geen gevallen bekend waarbij het product vlekte, maar voor de zekerheid deze tip. 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731010504
Diergroep Hond
Gezondheid Vlooien
Productgroep Extra ondersteuning
Soort Bestrijden van vlooien
10/10
03/08/2022 Julia
Eindelijk geen kriebels meer in huis voor onze katten!