0 Vergelijken
  • Natuurlijke & ecologisch verantwoorde producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Veilig online betalen

Alles over ACTIEF hondenbrokken

Voor de actieve hond

ACTIEF hondenvoeding van VITALstyle (voorheen ECOstyle) is een complete voeding, alles zit er in wat de actieve hond nodig heeft. ACTIEF hondenvoeding is met name bedoeld voor de hond die graag Actief bezig is. Trainen, sporten, drijven, lekker rennen, in welke bewegingsvorm dan ook, de hond zal extra energie nodig hebben om op een goed gewicht te blijven en zich fit te voelen.

Hoog energiegehalte

ACTIEF is goed verteerbaar en bevat een hoog energiegehalte uit dierlijke eiwitten, vetten, zalm- en zonnebloemolie. Antioxidanten uit een speciale meloensoort ondersteunen de spieren en gewrichten tijdens en na intensieve inspanning. De hond voelt zich happy, hij is vrolijk, alert en Actief!

Ook voor de magere, drachtige of zogende hond​
Deze voeding is ook zeer geschikt voor de hond die te mager blijft. Actief biedt extra energie en zorgt voor een gezond lichaamsgewicht. Ook drachtige of zogende dieren kunnen profiteren van het extra hoge eiwit- en vetgehalte in deze brok.

Actief met de kracht van meloen

In VITALstyle ACTIEF zit een speciale meloensoort. Deze meloensoort is van nature extra rijk aan anti-oxidanten en dan met name superoxide-dismutase (SOD). SOD is een belangrijk enzym dat betrokken is bij de verdediging van (spier)cellen die zijn blootgesteld aan oxidatieve stress (vrije radicalen).

Tips bij ACTIEF

Schakel je over van een ander voer, meng ACTIEF dan een paar dagen met dit voer. Verhoog het aandeel VITALstyle met kleine beetjes. De spijsvertering van je hond kan zo wennen. Schakel je over binnen het VITALstyle-assortiment, dan is menging niet nodig.
Naast hondenvoeding heeft VITALstyle ook voeding in blik met een hoog vleesgehalte. Ook zijn er natuurlijke traktaties in kleine vrompjes. Goed te combineren met de voeding, voor veel plezier bij het trainen.

Verpakkingen

ACTIEF is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:

  • 3 kg
  • 10 kg

Prijs

Verpakking Consumentenadviesprijs

  • 3 kg, €14,95
  • 10 kg, €39,95
SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731029544 , 8711731029551
Diergroep Hond
Gezondheid Actief
Productgroep Extra ondersteuning
Soort Actieve honden