0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Speciaal voor geitenhouderij

Natuurlijke producten voor elke geit? Kies bewust voor VITALstyle (voorheen ECOstyle)

 Verminderde uiergezondheid, klauwproblemen of melkziekte? Dit heeft allemaal een negatief effect op de algehele gezondheid van de geit en de melkproductie. VITALstyle biedt diverse producten om het natuurlijke zelfgenezingsproces te ondersteunen met uiteindelijk een betere weerstand. Zo wordt de geit minder snel ziek of zijn ze sneller weer beter. Daarnaast biedt VITALstyle ook producten rondom de geboorte van lammeren.   

7 resultaten

Assortiment van VITALstyle  

Onze producten zijn erop gericht de weerstand van de veestapel zo goed mogelijk in balans te houden en te herstellen. De zelfgenezingskracht speelt hierbij een grote rol. Voor een effectieve werking kunnen producten ook gecombineerd worden, bijvoorbeeld bij luchtwegproblemen of gewrichtsontstekingen bij lammeren. Maar ook de typische stofwisselingsproblemen rond het aflammeren zoals slepende melkziekte en baarmoederontsteking kunnen eenvoudig op koppelniveau of met een individuele behandeling worden aangepakt. VITALstyle (voorheen ECOstyle) biedt zowel diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten als aanvullende diervoeders en dieetvoeders aan voor een optimale diergezondheid.    

VITALstyle: met de kracht van de natuur  

Bij alle producten van VITALstyle maken wij gebruik van de kracht van de natuur. Al meer dan 50 jaar hebben we de juiste vakkennis in huis voor het kiezen van de juiste natuurlijke ingrediënten voor de producten voor een optimale gezondheid van geiten. Vragen of meer weten over onze filosofie? Neem gerust contact met ons op!