Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Te harde of te zachte hondendrol? Psyllium Care helpt!

Te harde of te zachte hondendrol? Psyllium Care helpt!

2023

Zoals iedere hondeneigenaar weet, zegt de ontlasting van de hond veel over de gezondheid. De kleur, structuur, geur en hoeveelheid vertelt ons allerlei dingen over de spijsvertering. Heeft jouw hond plotseling te harde of juist te zachte ontlasting? VITALstyle vertelt over het gebruik van Psyllium Care bij honden!

Wat is Psyllium?

Als we het hebben over ‘’psyllium’’, gaat het om de zaadjes van een plant uit de Plantago-familie. De Plantago Ovata wordt hier het meeste voor gebruikt. De zaadjes van deze plant worden ook wel psylliumzaad of vlozaad genoemd. Het omhulsel van de zaadjes wordt psylliumvezels of husk genoemd. Het bijzondere aan psyllium is dat het erg vezelrijk is en slijmstoffen bevat. Het is hierdoor een uitstekende ondersteuning voor de darmfunctie en darmpassage.

VITALstyle Psyllium Care voor honden

Het supplement Psyllium Care bestaat uit 100% fijngemalen zaadhulzen van de Plantago Ovata. Oftewel, Psyllium husk. Het ondersteunt de darmwerking en draagt bij aan een normale spijsvertering. Het helpt de ontlasting dikker of zachter te maken voor de darmpassage vanwege de vezels en slijmstoffen.

Te zachte hondenpoep?

Is de hondendrol te zacht van structuur? Meng Psyllium Care dan droog door de voeding van de hond heen. Je kunt de juiste dosering gewoon door de hondenbrokken mengen. De vezels in de Psyllium Care helpen de ontlasting dikker te maken!

Te harde hondenpoep?

Is de hondendrol te hard of te dik van structuur? Meng Psyllium Care dan nat door de voeding van de hond heen. Je kunt de Psyllium husk licht bevochtigen door het met water te mengen of door het te mengen met natvoer. De slijmstoffen in de Psyllium Care helpen de ontlasting van je hond zachter te maken!

Aanhoudende zachte of harde ontlasting

Een hond kan een keer onregelmatige, te zachte of te harde ontlasting hebben. Psyllium Care is dan een snelle en effectieve ondersteuning. Blijft dit probleem aanhouden? Pak de oorzaak dan bij de basis aan! Kies voor kwalitatieve, gezonde en natuurlijke voeding en laat je hond bij twijfel onderzoeken door een dierenarts om andere problemen uit te sluiten.

Ook geschikt voor katten!

Psyllium Care kan ook bij katten worden gebruikt. Houd de juiste dosering aan en meng het sipelweg door de voeding.

Psyllium Care
0 reviews
Psyllium Care
19,95
19,95
Vegan supplement
Ondersteunt de darmfunctie en -passage