0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

De sterke groeiambities van VITALstyle

Het familiebedrijf EUROstyle uit Oosterwolde, bekend vanwege de aandacht voor duurzaamheid en biodiversiteit, presenteerde onlangs het nieuwe merk VITALstyle. Een nieuwe naam in onze branche die staat voor natuurlijk voeden en verzorgen. In de afgelopen 50 jaar heeft de organisatie al laten zien dat natuurlijke diervoeding essentieel is voor het opbouwen van een optimale gezondheid. Recent is ook Steven Oosterloo aangesteld als commercieel manager om de missie, elk dier gezond met natuurlijke producten, tot uitvoer te brengen.

Prachtig bedrijf 

“Voor mij komen twee belangrijke zaken samen bij EUROstyle, de passie voor duurzaamheid en het werken in een retail omgeving”, vertelt Steven Oosterloo. “Tegenwoordig is duurzaam ondernemen voor elke organisatie van strategische waarde, maar nergens zit het zo in het DNA als bij EUROstyle. Misschien zijn we wel te bescheiden en vergeten we het zelfs af en toe te vertellen. Ik kijk er naar uit om onze VITALstyle plannen tot realisatie te brengen, samen met ons team en onze klanten.” 

Dagelijkse portie kracht uit de natuur 

De visie van VITALstyle blijft hetzelfde en is gebaseerd op biodiversiteit en ecologische principes. Binnen het bedrijf hebben ze dan ook veel kennis over het verbeteren van dierenwelzijn met de kracht uit de natuur. “We zien de natuur als een indrukwekkende inspiratiebron, het biedt ons zoveel waardevolle oplossingen.” vertelt Steven. In essentie komt het op het volgende neer; wij hebben een hoogwaardig voer ontwikkeld met een zeer brede samenstelling: vlees, granen, kruiden en groenten. En deze brede samenstelling zet de spijsvertering van het dier dan ook goed aan het werk. Kortom wij werken vanuit het darmsysteem van het dier, dat uiteindelijk weer zorgt voor weerstand en veerkracht. Goed voor de gezondheid en ziekteverwekkers krijgen minder snel kans. Dit geldt voor zowel onze kattenvoeding als onze hondenvoeding. Iedere dag een portie kracht uit de natuur. Zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Daar zet ik me maar al te graag voor in.” 

Verhalen vertellen 

Een goed voorbeeld is VITALstyle Huid+Vacht, een van de populaire producten van VITALstyle. “Mijn collega’s zijn zeer enthousiast over de resultaten van het laatste marktonderzoek. Binnen 3 maanden zagen zij de complete gezondheid van honden verbeteren en daarbij dus ook zichtbaar een glanzende en stralende vacht”. Ook dit is te danken aan de samenstelling van het voer; gevarieerde en natuurlijke ingrediënten die de spijsvertering uitdagen en afvalstoffen afvoeren. Een gezonde huid komt dan ook van binnenuit. 

“Waar we nu staan"

… legt Steven uit, “is dat we alle verpakkingen een nieuw jasje hebben gegeven volgens de laatste shopper inzichten. Het eerste VITALstyle natvoer ligt inmiddels in de winkel en vanaf juli 2021 wordt het volledige VITALstyle assortiment uitgeleverd aan de retail. We ondersteunen de winkels met de verkoop en hebben een gericht communicatie- en marketingplan voor alle kanalen en doelgroepen. En onze boodschap is meervoudig; de naam verandert, maar de kwaliteit van de producten niet. En die kwaliteit moet gezien en gehoord worden."