Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Psyllium Care

Dé ondersteuning voor de darmwerking

Psyllium Care

Dé ondersteuning voor de darmwerking
Vegan supplement
Ondersteunt de darmfunctie en -passage
Helpt ontlasting dikker of zachter te maken
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

ondersteuning voor de darmwerking

Psyllium Care is een aanvullend voedermiddel voor honden en katten van alle leeftijden. Het ondersteunt de darmwerking en draagt bij aan een normale spijsvertering. Het helpt de ontlasting dikker of zachter te maken voor de darmpassage. Psyllium Care bevat fijngemalen zaadhulzen van de Plantago Ovata dat rijk is aan vezels en slijmstoffen.

WANNEER PSYLLIUM CARE?

  • Bij te zachte ontlasting
  • Bij te harde of dikke ontlasting

Lees hier hoe Psyllium Care helpt ''Te harde of te zachte hondendrol? Psyllium Care helpt!''

TIP

Is je hond of kat niet gewend aan poeder supplementen? Dan kan het best even wennen zijn! Begin met een lage dosering en meng het goed met de voeding. Je kunt de dosering steeds wat verhogen om je hond of kat aan de smaak te laten wennen. Of meng het door natvoeding. Onweerstaanbaar lekker!

Content image
Content image

HOE WERKT PSYLLIUM?

De slijmstoffen van de Plantago Ovata zaadjes en hulzen (psylliumzaad, vlozaad en husk) worden geactiveerd zodra het in contact komt met vocht. Hierdoor wordt de darminhoud zachter. Bij te harde of dikke ontlasting is het dus te adviseren om Psyllium Care nat te voeren. Wanneer de fijngemalen psylliumhulzen in Psyllium Care droog gevoerd worden, wordt het overtollige vocht van de te dunne ontlasting hieraan gebonden, wat de darminhoud juist dikker maakt!

DE KRACHT VAN KRUIDEN

Planten en kruiden, maar ook bomen en algen, bevatten allerlei stoffen die een specifieke werking hebben in het lichaam van mens en dier. Al eeuwen wordt hier gebruik van gemaakt. Er bestaat dus veel kennis en ervaring over de werking van planten en kruiden bij bepaalde behoeften. De laatste jaren wordt ook steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de precieze werking van planten en kruiden. Kruiden ondersteunen de organen en dus ook de spijsvertering. Een gezonde darmflora draagt bij aan een blijvend gezonde hond en kat van jong tot oud. Bij VITALstyle vind je niet alleen supplementen voor de hond en kat met krachtige kruiden, maar ook complete voedingen. Al onze honden- en kattenbrokken en natvoeding bevatten toegevoegde kruiden die een perfecte aanvulling zijn op de behoeften van de hond of kat. Alle VITALstyle honden- en kattensupplementen zijn dan ook te combineren met de VITALstyle honden- en kattenbrokken en natvoer.

Samenstelling
Voedingadvies
Gebruiksaanwijzing
Specificaties

Schrijf een beoordeling en maak kans op €100,- shoptegoed!

Elke maand belonen wij de beste productbeoordeling met €100,- shoptegoed!

Promotion Banner Image
Product review