0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over DolorComfort

Waarom kiezen voor DolorComfort?

  • Optimale ondersteuning van het bewegingsapparaat
  • Ondersteunt bij het herstel na (sport)blessures
  • Gemakkelijk toe te dienen door vloeibare vorm

DolorComfort van VITALstyle (voorheen ECOstyle) geeft extra comfort en ondersteuning aan paarden die dit nodig hebben. Het welzijn van het paard blijft met DolorComfort ook in moeilijke tijden optimaal. DolorComfort ondersteunt een soepel bewegingsapparaat als bewegen (plotseling) moeilijk gaat. Het kan zowel voor korte als langdurige ondersteuning gegeven worden. DolorComfort is ook geschikt om juist oudere paarden een comfortabele oude dag te geven, als soepel bewegen niet vanzelfsprekend meer is.

Blijvend soepel bewegen

Soepel bewegen is helaas niet voor elk paard vanzelfsprekend. Soms is plotselinge ondersteuning voor het lichaam nodig. DolorComfort is hier erg geschikt voor en geeft snel comfort. Bij oudere paarden kan beweging moeilijker gaan. Het is dan fijn om een natuurlijke ondersteuning te kunnen geven, zodat soepel bewegen makkelijk gaat! DolorComfort bevat meerdere krachtige kruiden die comfort geven en mag daarom niet tijdens wedstrijden worden gebruikt.

Tip van VITALstyle

Heeft je paard acuut ondersteuning nodig? DolorComfort helpt snel. Ook kan het voor lange tijd ondersteuning geven, bijvoorbeeld bij ouderdom.

Voeradvies per dag Verdelen over het voer
Paard 450-600 kg  30 ml
Pony tot 450 kg 15 ml


 Mag ook bij drachtige merries gebruikt worden. 

Samenstelling

Fulvinezuur (afkomstig van drinkwaterindustrie), methylsulfonylmethaan (MSM), honing.

Toevoegingsmiddelen per kg

Sensoriële toevoegingsmiddelen: Mix van natuurlijke aromatische extracten: o.a. boswellia en kurkuma.

Analytische bestanddelen

Ruwe as 0,3%, natrium 0,8%, vocht 77,5%.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731035132
Diergroep Paard
Gezondheid Aanvullend diervoeder
Productgroep Paardenapotheek
Soort Weerstand en welzijn
10/10
24/11/2020Francien
Omdat onze pony langdurig last bleef houden van haar blessure hebben we haar DolorComfort gegeven. ze had duidelijk minder last van haar blessure en zat daardoor lekkerder in haar vel. Erg makkelijk doseerbaar en ze vind het nog lekker ook!
10/10
24/11/2020Dominique
Mijn pony was flink hoefbevangen en ik was benieuwd of DolorComfort extra ondersteuning kon geven naast en tijdens het afbouwen van de medicatie. Dat was zo! Ze was vrolijk en soepel bij het gebruik van DolorComfort. Het product diende daarnaast ook als een natuurlijke pijnstiller. Ik ben er erg tevreden over! Inmiddels is ze fit verklaard door de dierenarts en hoef ik het niet meer te gebruiken.
10/10
19/11/2020Rebecca (Hart voor Paarden)
Ik heb een paard van 18 jaar en de leeftijd begint mee te spelen. Ze wordt wat sneller stijf en heeft meer moeite met opstarten. Verona krijgt nu de DolorComfort en ze komt veel makkelijker haar box uit, tilt zelf haar hoeven weer op bij het uitkrabben en is sneller opgewarmd! Heel fijn product!