0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over SoepelGewricht

Houdt de beweging van je paard comfortabel

VITALstyle SoepelGewricht is dé ondersteuning voor een optimaal bewegingscomfort bij oudere paarden. Dankzij de krachtige kruiden Boswellia en Duivelsklauw in SoepelGewricht helpen de gewrichten soepel te blijven. Kraakbeen is als een beschermlaag voor gewrichten, zodat deze soepel kunnen bewegen. Bij een verminderde aanmaak van kraakbeen wordt comfortabel en soepel bewegen een uitdaging. Ook gewrichtsvloeistof is erg belangrijk voor een goede smering van gewrichten. Paarden die intensief zijn getraind of op leeftijd zijn kunnen last hebben van een verminderde aanmaak van kraakbeen en gewrichtsvloeistof.

De kracht van Duivelsklauw en Boswellia

Duivelsklauw is een plant die in de Kalahari woestijn van Zuid-Afrika groeit. In de wortelknollen zitten de actieve stoffen die deze plant bijzonder maken. Duivelsklauw ondersteunt banden, pezen en gewrichten waardoor het gehele bewegingsapparaat comfortabel blijft bewegen. Duivelsklauw staat bekend als een krachtig kruid voor de gewrichten. Het wordt daarom met name gebruikt voor het behoud van soepele beweging bij oudere paarden.

De wierrookboom Boswellia serrata groeit in Afrika en Azië.In de Indiase geneeskunde (Ayurveda) wordt de gedroogde gomhars van Boswellia al duizenden jaren ingezet voor soepele gewrichten. Boswellia ondersteunt de gezondheid van de gewrichten van binnenuit en geeft comfort. Ideaal voor de gewrichtsfunctie van oudere paarden!

Voeradvies per dag  
Paard 600 kg 50 gram
Paard 450 - 600 kg 40 gram
Pony 150 - 300 kg  25 gram

Mengen met de dagelijkse voeding. Minstens 60 tot 90 dagen voeren. Kan ook bij drachtige merries gebruikt worden. 
SoepelGewricht bevat ingrediënten die op de dopinglijst staan. Daarom mag het niet bij wedstrijden gebruikt worden. 

Aantal dagen met verpakking:
1 kilo: 20 dagen wanneer er 50 g per dag wordt gevoerd, uitgaande dat het paard 600 kg weegt.
3 kilo: 60 dagen wanneer er 50 g per dag wordt gevoerd, uitgaande dat het paard 600 kg weegt.

Prijs per dag:
Bij een verpakking van 3 kg is de prijs per dag €1,82 bij een dosering 50 gram SoepelGewricht.

Samenstelling

Gedroogde kruiden, 17% boswellia, wortels, tarwegries, appelpulp (gedroogd), moutkiemen, sojaolie, gist, kalkwier.

Toevoegingen per kg

Technologische toevoegingsmiddelen: Diatomeeënaarde 100.000 mg. Sensoriële toevoegingsmiddelen: Duivelsklauwextract 30.000 mg.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 11,8%, ruw vet 13,8%, ruwe celstof 8,1%, ruwe as 13,3%, zoutzuur onoplosbare as 8%, natrium 0,3%, suiker 6%, zetmeel 3%.

SoepelGewricht is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen.

Wat zit er in SoepelGewricht?​

Boswellia: Ondersteunt de (beweeglijkheid van) gewrichten en geeft comfort.

Duivelsklauw: Geeft comfort aan de gewrichten en draagt bij aan een soepel bewegingsapparaat.

Silicium: Is een belangrijke bouwsteen voor het kraakbeen en gewrichtskapsel. Ondersteunt de opbouw en functie van botten, kraakbeen, pezen, spieraanhechtingen en hoeven. Ondersteunt de aanmaak van glucosamine in het lichaam.

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731024044, 8711731024051
Diergroep Paard
Gezondheid Aanvullend diervoeder
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
10/10
27/07/2022 juliavanbruchem@gmail.com
Ik noemde mijn paard altijd een echte diesel, hij had zeker 15/20min nodig om echt lekker op te warmen en zijn spiertjes soepel te krijgen. Sinds ik soepelgewricht voer, hebben we geen 20minuten meer nodig maar is hij al lekker flexibel wanneer ik opstap!
10/10
19/11/2020 Yvonne Snieder
Ik heb SoepelGewricht gebruikt bij een merrie die na langere tijd boxrust en stappen weer in beweging mocht, en ze bewoog een stuk soepeler na gebruik hiervan! Dus de opbouw werd voor ons allebei een stuk makkelijker
8/10
19/06/2018 Natasja
Mijn paard is snel stijf en heeft last van krampbenen. Wanneer het wat kouder is hoor je ook een knakgeluid in zijn achter benen. Dit geluid verminderd of is soms niet eens meer hoorbaar. Hij beweegt veel fijner en is soepeler. De brokjes ruiken heerlijk en zijn makkelijk te geven.