0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over SoepelGewricht

Extra comfort bij bewegen voor paarden die het nodig hebben

Houd de gewrichten van je paard soepel bij intensieve training. Ook als bewegen lastiger gaat is ondersteuning van het bewegingsapparaat essentieel. VITALstyle (voorheen ECOstyle) SoepelGewricht ondersteunt een goede gewrichtsfunctie en biedt extra ondersteuning op het kraakbeen voor meer bewegingscomfort dankzij de krachtige kruiden Boswellia en Duivelsklauw. SoepelGewricht van VITALstyle (voorheen ECOstyle) is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen. SoepelGewricht bevat 6% suiker en 3% zetmeel.

Wat is SoepelGewricht?

SoepelGewricht is een kruidenmengsel voor paarden in de vorm van brokjes met o.a. Boswellia voor het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen.

Wat doet SoepelGewricht?

Intensieve training bij paarden kan belastend zijn voor de gewrichtsfunctie. Naarmate paarden ouder worden kan slijtage van kraakbeen tussen gewrichten toenemen. Toename van slijtage gaat vaak gepaard met stijfheid, pijnreactie en ontstekingen. SoepelGewricht zorgt voor het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen.

Voeradvies per dag  
Paard 600 kg 50 gram
Paard 450 - 600 kg 40 gram
Pony 150 - 300 kg  25 gram

Mengen met de dagelijkse voeding. Minstens 60 tot 90 dagen voeren.

Tip: Wanneer je paard de brokjes niet wil eten, meng SoepelGewricht dan bijvoorbeeld door een slobber.

Let op: SoepelGewricht kan bij wedstrijdpaarden een positieve dopingtest veroorzaken. Uit voorzorg adviseren we SoepelGewricht niet bij drachtige merries vanwege duivelsklauw.

Aantal dagen met verpakking:
1 kilo: 20 dagen wanneer er 50 g per dag wordt gevoerd, uitgaande dat het paard 600 kg weegt.
3 kilo: 60 dagen wanneer er 50 g per dag wordt gevoerd, uitgaande dat het paard 600 kg weegt.

Prijs per dag:
Bij een verpakking van 3 kg is de prijs per dag €1,82 bij een dosering 50 gram SoepelGewricht.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731024044 , 8711731024051
Diergroep Paard
Gezondheid Aanvullend diervoeder
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
10/10
19/11/2020Yvonne Snieder
Ik heb SoepelGewricht gebruikt bij een merrie die na langere tijd boxrust en stappen weer in beweging mocht, en ze bewoog een stuk soepeler na gebruik hiervan! Dus de opbouw werd voor ons allebei een stuk makkelijker
8/10
19/06/2018Natasja
Mijn paard is snel stijf en heeft last van krampbenen. Wanneer het wat kouder is hoor je ook een knakgeluid in zijn achter benen. Dit geluid verminderd of is soms niet eens meer hoorbaar. Hij beweegt veel fijner en is soepeler. De brokjes ruiken heerlijk en zijn makkelijk te geven.
10/10
30/03/2018J
Via een Facebook actie dit product gewonnen voor mijn paard van 27. Hij is erg stram en heeft hier vooral in de koude maanden veel last van. Na 2 weken merk je al resultaat: hij staat makkelijker op na het rollen, hij draaft meer en na een maand zag ik hem zelfs een sprintje trekken in galop. Een aanrader om de gewrichten te smeren en je paard zo makkelijker door de koude maanden heen te loodsen!