0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending
Ontstekingen

Ontstekingen

Ontstekingen bij paarden? Kies de beste producten van VITALstyle  (voorheen ECOstyle)

Heeft jouw paard een ontsteking zoals mok, een ontstoken oog of een hoefzweer? VITALstyle biedt jou de juiste oplossing voor het behandelen van ontstekingen. Onze Pyrogenium pakt beginnende ontstekingen en koorts van binnenuit aan.   

Ontstekingen  

Een ontsteking bij je paard pak je het liefst zo snel en natuurlijk mogelijk aan.  

Geen producten gevonden

Deze categorie bevat nog geen producten.

Hoe herken ik een ontsteking bij mijn paard?  

Ontstekingen bij paarden komen voor op verschillende plaatsen en in verschillende vormen.  Veelvoorkomende ontstekingen bij paarden zijn de hoefzweer en mok. Daarnaast kan een paard ook een ontsteking krijgen in de mond of aan de uier. Ondanks dat deze ontstekingen zich allemaal op andere plekken op het lichaam bevinden, hebben de ontstekingen overeenkomende symptomen.   

Symptomen ontsteking:  

  • Koorts/verhoogde lichaamstemperatuur  
  • Roodheid, zwelling en warmte op de plek van ontsteking  
  • Pijn door de druk als gevolg van vochtophoping  

Hoe handel ik bij ontstekingen?  

Pyrogenium behandelt de ontsteking van binnenuit. Dit product zorgt voor een toename van witte bloedcellen, welke de bacteriën onschadelijk maken en activeert de cellen die de onschadelijke bacteriën opruimen. Op deze manier stimuleert Pyrogenium de weerstand van jouw paard. Om de ontsteking van buitenaf te behandelen is het belangrijk dat de plaats van infectie goed wordt schoongehouden om nieuwe infecties te voorkomen.   

Waarom VITALstyle (voorheen ECOstyle)?  

Elk product van VITALstyle draagt bij aan het totale welzijn van jouw paard en helpt de natuur een handje. Met het gebruik van VITALstyle producten geef je de wereld een stukje beter door aan de volgende generaties. Advies nodig over onze voeding en geneesmiddelen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!