0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

GastroComplex beoordelingen

GastroComplex
GastroComplex
Verwachte levering: donderdag 11 augustus 2022
consumentenadvies
€ 38,10 incl. btw
Uw inkoopsprijs
€ 34,95 incl. btw
beoordelingen
10 sterren: 18 reviews
9 sterren: 0 reviews
8 sterren: 0 reviews
7 sterren: 0 reviews
6 sterren: 0 reviews
5 sterren: 0 reviews
4 sterren: 0 reviews
3 sterren: 0 reviews
2 sterren: 0 reviews
1 ster: 0 reviews
10/10
10/05/2022 Kellyvanloon
Onze pony had de laatste weken erg last van zien gevoelige maag. Ze liet haar eten vaker staan dan dat ze het opat. Al heel snel merkten we verschil! We hebben onze vrolijke pony weer terug
10/10
09/03/2022 Anonymous
Mijn paardje voelde zich niet goed. At niet meer, zelfs haar favoriet, de slueslimix niet. Ze werd in een korte tijd te mager, sloeg naar me als ik op de plek van de singel en haar buik aaide. Ze heeft pijnstillers gehad die niet werkte, ontstekingsremmers die niet werkte. 2 keer ontwormt in 3 weken. Tanden laten doen, want ze had wat haken, dat was het ook niet. Ik bleef maar zeggen dat ik het vermoeden had dat het de maag was. Misschien een zweer? Alhoewel ze de hele dag hooi heeft. Dus in overleg met dierenarts gastocomplex geprobeerd. En jaaaaa!! Na 3 dagen begon ze weer een klein beetje te eten. Inmiddels gaat het weer goed. Ze staat nog wel op gastro complex, ik maak de bus leeg. En daarna even kijken of ze helemaal zonder kan. Dank je wel vitalstyle voor weer zo'n topproduct.
10/10
16/02/2022 Senna Vastenholt
Mijn pony behandel ik nu sinds een half jaar met Gastrocomplex. Mijn pony luchtzuigt echt enorm…hij doet het overal. Op de palen in de wei, voerbak, waterbak. Sinds ik dit voer heeft hij 1 keer koliek gehad wat ook binnen 15min over was. Ik durf niet meer zonder. Hij ziet er fantastisch uit!
10/10
14/02/2022 Chantal
Ik ben heel tevreden over de gastrocomplex! Over het algemeen ben ik wat sceptisch over supplementen, maar toen mijn paard wat maag gerelateerde klachten vertoonde ben ik mij er meer in gaan verdiepen en kwam ik op dit product terecht. Ik ben het gaan voeren en was positief verrast. Mijn paard zat veel beter in haar vel! Enige nadeel is dat ze het poeder niet smakelijk vindt. Ik moet het echt mengen in een slobber.
10/10
18/01/2022 Frank
Mijn merrie heeft een gevoelige maag en heb ik in het verleden behandeld tegen maagzweren. We zijn enkele weken geleden verhuisd van stal. Uiteraard heb ik geprobeerd deze verhuizing zo soepel en met zo min mogelijk stress te laten verlopen met de ChillPill. Toch begon ze na twee dagen op de nieuwe stal te flemen. Ik ben direct begonnen met GastroComplex en heb haar niet meer zien flemen. Ze lijkt nu we twee weken verder zijn ook in het geheel minder zuur, ze vond aanrakingen net na de verhuizing ook niet fijn. Super blij met dit resultaat, we voeren de pot op en gaan het daarna af en toe als kuur inzetten.