0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren
Speciaal voor rundveehouderij

Speciaal voor rundveehouderij

Natuurlijke producten voor elke koe? Kies bewust voor VITALstyle (voorheen ECOstyle)!

Verminderde uiergezondheid, klauwproblemen of melkziekte? Dit heeft allemaal een negatief effect op de algehele gezondheid van de koe en de melkproductie. VITALstyle biedt diverse producten om het natuurlijke zelfgenezingsproces te ondersteunen met uiteindelijk een betere weerstand. Zo wordt de koe minder snel ziek of zijn ze sneller weer beter. Daarnaast biedt VITALstyle ook producten rondom de geboorte van het kalf.

9 resultaten

Assortiment van VITALstyle 

Onze producten zijn erop gericht de weerstand van de veestapel zo goed mogelijk in balans te houden en te herstellen. De zelfgenezingskracht speelt hierbij een grote rol. Voor een effectieve werking kunnen producten ook gecombineerd worden, bijvoorbeeld bij luchtwegproblemen of gewrichtsontstekingen bij kalveren. Maar ook de typische stofwisselingsproblemen rond het afkalven zoals slepende melkziekte en baarmoederontsteking kunnen eenvoudig op koppelniveau of met een individuele behandeling worden aangepakt. VITALstyle (voorheen ECOstyle) biedt zowel diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten als aanvullende diervoeders en dieetvoeders aan voor een optimale diergezondheid.

VITALstyle: met de kracht van de natuur

Bij alle producten van VITALstyle (voorheen ECOstyle) maken wij gebruik van de kracht van de natuur. Al meer dan 50 jaar hebben we de juiste vakkennis in huis voor het kiezen van de juiste natuurlijke ingrediënten voor de producten voor een optimale gezondheid van koeien. Vragen of meer weten over onze filosofie? Neem gerust contact met ons op!