0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over Proefzakje BLAASGRUIS kattenbrokken

Dieetvoeding voor je kat 

De speciale BLAASGRUIS kattenvoeding van VITALstyle helpt al aanwezig Blaasgruis (struviet) te verminderen en voorkomt de vorming van Blaasgruis door de urinverzurende werking. Het bevat een laag magnesium, fosfor en eiwitgehalte (echter wel hoogwaardig eiwit) waardoor het risico op de vorming van struviet wordt verkleind. Het bevat urineverzurende stoffen waardoor bestaande struivietkristallen en -stenen worden opgelost. De ingredienten van BLAASGRUIS kattenvoeding zorgen voor een goede blaaswerking. Daar worden kat en baas vrolijk van! 

Ontdek of je kat de BLAASGRUIS brokjes van VITALstyle lekker vindt 

Een proefzakje BLAASGRUIS volledige kattenvoeding van VITALstyle bevat een kleine hoeveelheid brokjes, puur om je kat kennis te laten maken met de voeding. Het effect van deze natuurlijke voeding met specifieke kruiden kun je pas echt goed zien als je kat de voeding een tijdje gebruikt. Wij hopen dat je kat VITALstyle erg lekker vindt.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731024662
Diergroep Kat
Gezondheid Blaasgruis
Productgroep Kattenvoer
Soort Proefpakketten
8/10
12/04/2020 Christel Beentjes
Grappig, ik had na het lezen van de reviews verwacht dat mijn kat het niet zou eten. Hij is nogal kieskeurig.. Maar hij vindt het heerlijk. Het is te weinig om te bepalen of het werkt bij blaasgruis. Het spreekt mij erg aan dat het een natuurlijk product is.