0 Vergelijken
 • Natuurlijke & ecologisch verantwoorde producten
 • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
 • Veilig online betalen

Alles over OVERGEWICHT hondenbrokken

OVERGEWICHT volledige dieetvoeding

De speciale OVERGEWICHT hondenvoeding van VITALstyle (voorheen ECOstyle) stimuleert het afvallen en geeft een verzadigd gevoel. Dit komt door de combinatie van een laag vetgehalte met een juist hoog gehalte aan ruwe celstof, waardoor deze voeding een laag energiegehalte heeft. De ruwe celstof, oftewel vezels, zijn voor een groot deel afkomstig uit de kruiden. Vezels zorgen  voor een goede maag- en darmvulling, waardoor, ondanks dat de hond afvalt, hij geen hongergevoel heeft. Daarbij is er behoud van de spiermassa, dankzij de goed verteerbare eiwitten in de voeding. De hond verliest geleidelijk gewicht en wordt actiever. Fijn voor hond èn baas!

> Heeft jouw hond een gezond gewicht? Check zijn Body Conditie Score

Sportieve feitjes

 • Bewegen is voor een goede gezondheid van de hond erg belangrijk, het activeert de spijsvertering. De organen en klieren kunnen dan goed hun werk doen en de spijsvertering werkt zoals het moet. 
 • Voor het gewenste resultaat is hebt belangrijk de hond eerst niets anders te geven dan OVERGEWICHT hondenvoeding.
 • Zorg dat er altijd vers drinkwater klaar staat voor uw hond. Goed voor de afvoer van afvalstoffen!
   

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731025782 , 8711731025799 , 8711731025805 ,
Diergroep Hond
Gezondheid Overgewicht
Productgroep Extra ondersteuning
Soort Overgewicht
 1. Bewegen is belangrijk voor elke hond. Gebrek aan lichaamsbeweging kan leiden tot overgewicht, dat is algemeen bekend. Overgewicht verhoogt daarbij ook nog eens de kans op bijvoorbeeld overbelasting van gewrichten, diabetes en ontsteking van de alvleesklier.  
 2. De timing van het voeren van de hond is óók relevant bij overgewicht. Omdat training leidt tot een verminderde spijsvertering is het aan te raden jouw hond enkele uren voor en na (intensieve) training niet te voeren. Wil je precies weten hoeveel beweging jouw hond (extra) nodig heeft bij overgewicht? Raadpleeg dan de dierenarts voor meer informatie. 
 3. Geef de hond tevens voldoende water: dit zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen.