Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Natuurlijk afslanken van je hond

Natuurlijk afslanken van je hond

2023

Als hondenbezitter wil je natuurlijk dat je hond een fit, vitaal en gelukkig leven leidt. Ook belonen wij als hondeneigenaren onze honden graag met koekjes, kluifjes en afentoe een plakje worst. Maar, wist je dat het tegenwoordig steeds vaker voorkomt dat honden een te zwaar, en dus ongezond, gewicht hebben? In dit blog leggen we je uit hoe je je hond kan helpen om op een gezond gewicht te blijven!

Het begint bij de basis

Het allerbelangrijkste is natuurlijk: beweging en voeding. Net zoals voor mensen geldt ook voor honden dat je gevarieerd en gebalanceerd moet eten en dat voldoende beweging een grote rol speelt in zowel je conditie als je gewicht. Beweging helpt mee aan een actieve spijsvertering, die de hond in rust van nature nauwelijks heeft. Door voldoende te bewegen in combinatie met gezonde voeding, kunnen ook de organen en klieren hun werk goed doen! De spijsvertering van de hond moet dan ook telkens worden uitgedaagd om een optimale vertering van het voedsel te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld door natuurlijke voeding aan te bieden die veel verschillende ingrediënten bevat én verrijkt is met speciale kruiden die het lichaam ‘aan het werk’ zet.

Dagelijkse ondersteuning met VITALstyle Weight Care

Ben je op zoek naar een manier om jouw hond te ondersteunen om op een gezond gewicht te blijven? VITALstyle Weight Care is een supplement voor honden dat speciaal ontwikkeld is om de suiker- en vetstofwisseling dagelijks te ondersteunen. Het helpt een gezond gewicht te behouden door middel van de 100% natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten die specifiek zijn samengesteld voor volwassen honden die hier extra ondersteuning bij kunnen gebruiken.

Wat zit er in Weight Care?

Het hondensupplement Weight Care zit vol met gezonde voedingsstoffen uit de natuur. De combinatie van deze natuurlijke ingrediënten helpt bij het behouden van een gezond gewicht en draagt bij aan de stofwisseling van suiker en vet in het lichaam. Bovendien is het supplement vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen, waardoor je met een gerust hart je hond kunt ondersteunen. Is je hond allergisch voor een dierlijk eiwit? Geen probleem! Weight Care is geheel vegan!

Zo ondersteunen de ingrediënten in Weight Care:

  • Fructo-oligosacchariden: Prebiotische vezels die bijdragen aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel.
  • L-Carnitine: Draagt bij aan vetverbranding.
  • Blauwe bosbes: Draagt bij aan het behoud van een natuurlijke bloedsuikerspiegel.
  • Artisjok: Ondersteunt de (vet-) stofwisseling.
  • Rode bietensap: Rijk aan vitamine C en ijzer, dit bevordert de energiestofwisseling.
  • Gember: Draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.
  • Mariadistel: Beschermt en ondersteunt de reinigende werking van de lever zodat afvalstoffen goed worden afgebroken.
  • Venkel: Goed voor de spijsvertering.

Hoe werkt Weight Care?

Weight Care bevat Fructo-oligosacchariden (oftewel FOS), rode bietensap en een unieke mix van kruiden- en plantenextracten zoals artisjok & bosbes. FOS zijn prebiotische vezels. Het zijn geen suikers, maar niet verteerbare koolhydraten. Het wordt dus niet opgenomen in het bloed en heeft dus ook geen invloed op de bloedsuikerspiegel. Het zijn prebiotische vezels (uit plantaardig materiaal), deze worden niet verteerd door het lichaam, maar gefermenteerd door de bacteriën in de darmen die het omzetten in vluchtige vetzuren (energie). Die vluchtige vetzuren maken de cellen gevoeliger voor insuline, wat er weer voor zorgt dat het bloedsuikerspiegel niet te hoog wordt maar in balans blijft! FOS draagt dus flink bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel​.

De rode bietensap in Weight Care is rijk aan ijzer, vitamine C en antioxidanten. Het speelt samen met het aminozuur L-Carnitine een belangrijke rol in de vetstofwisseling. ​Let wel op, door de rode kleur van de rode biet kunnen voerbakjes iets verkleuren.

Je kunt dit vloeibare supplement gemakkelijk over het hondenvoer verdelen door het handige doseerpompje op de fles. Zo biedt je je hond dagelijkse ondersteuning!

Blijvende ondersteuning bij overgewicht met gezonde voeding

Ben je niet alleen op zoek naar een extra ondersteuning om je hond op gewicht te houden, maar ook naar een goede basis? VITALstyle OVERGEWICHT hondenbrokken en natvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met (een gevoeligheid voor) overgewicht. De 100% natuurlijke hondenbrokken stimuleert afvallen door de hond geleidelijk gewicht te laten verliezen, zonder dat de spieren verloren gaan. De extra vezels dragen bij aan een verzadigd gevoel. De voeding heeft twee voedingsadviezen, één voor het afvallen en één voor het in stand houden van het gezonde gewicht.

VITALstyle OVERGEWICHT is een dieetvoeder ter vermindering van overgewicht. Je kunt het voeren totdat het gewenste lichaamsgewicht bereikt is en nadien indien nodig o het gewenste lichaamsgewicht in stand te houden. Voor efficiënt gewichtsverlies of de instandhouding van het gewicht mag de aanbevolen dagelijkse energie-inname niet worden overschreden. Aangeraden wordt om voor gebruik een dierenarts te raadplegen. Neem voor advies contact op met onze voedingsdeskundige: info@vitalstyle.nl

0 reviews
Hond Overgewicht Brok
17,99
Stimuleert afvallen, de hond verliest geleidelijk gewicht
Extra vezels dragen bij aan een verzadigd gevoel
Stimuleert afvallen, de hond verliest geleidelijk gewicht
Extra vezels dragen bij aan een verzadigd gevoel
12,50
GRATIS maatbeker en deksel
1,5 kg OVERGEWICHT hondenbrokken
Weight Care
0 reviews
Weight Care
20,95
20,95
Vegan supplement
Dagelijkse ondersteuning voor de suiker- en vetstofwisseling