0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Gewrichten

Spieren en gewrichten ondersteunen bij lammeren en geiten? Kies de beste producten van VITALstyle  (voorheen ECOstyle)

De melkproductie of groei daalt bij geiten of lammeren met stijve of stramme spieren en gewrichten of dikke hakken. Met een negatief bedrijfsresultaat tot gevolg. VITALstyle biedt het juiste product om de spieren en gewrichten de ondersteunen. ProMotion is dé verwarmende spray bij stijve of stramme spieren en gewrichten die direct opgenomen wordt door de huid. Het ondersteunt krachtig de doorbloeding in de spier of het gewricht. 

Stijve spieren en gewrichten? Ondersteun de doorbloeding met ProMotion! In het gewricht is de doorbloeding gering waardoor medicatie vaak niet optimaal op de juiste plek komt. Met ProMotion wordt de doorbloeding in het gewricht optimaal ondersteunt waardoor de medicatie wel op de goeie plek komt. En dat blijkt ook uit onderzoek:   

1 resultaten

Het belang van soepele spieren en gewrichten  

De oorzaak van een verminderde groei en melkproductie kan een aandoening aan de spieren en gewrichten zijn. Door zwelling ontstaat pijn en kreupelheid bij de geit, dit leidt tot de verminderde groei en melkproductie. Soepele spieren en gewrichten zijn dus van groot belang voor een optimale gezondheid van de geit.   

Symptomen beschadigde spieren en gewrichten  

Aandoeningen aan spieren en/of gewrichten hebben verschillende oorzaken. Een veelvoorkomende oorzaak is een infectie door een bacterie, waardoor een ontsteking ontstaat. Dit is te herkennen aan acute kreupelheid, verminderde melkproductie en een zwelling op de poot. Ook andere aandoeningen aan spieren en gewrichten worden herkend door kreupelheid van de geit en een verminderde melkproductie.   

Hoe behandel ik beschadigde spieren en gewrichten?  

Zodra gewrichten beschadigd zijn herstellen ze moeilijk, door de geringe doorbloeding. Pyrogenium pakt de ontsteking van binnenuit aan. Met ProMotion wordt de doorbloeding ondersteunt, wat de afvoer van afvalstoffen stimuleert. ProMotion houdt de spieren en gewrichten soepel. Om dikke hakken te voorkomen is een goede bodembedekking en weidegang van groot belang.   

Waarom VITALstyle (voorheen ECOstyle)?  

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt VITALstyle ecologisch verantwoorde producten. Alle producten zijn gebaseerd op de slimheid van de natuur: werkzame stoffen of natuurlijke processen. Heb je vragen over het het gebruik van verzorgingsproducten voor geiten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!