0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Verzendinformatie

Bezorging

Een VITALstyle product dat je plaatst in onze webshop wordt als pakketpost verstuurd door DHL. De verzendkosten zijn €3,95. Bestellingen met een totaalbedrag van €29 of meer versturen wij gratis. Proefzakjes worden als brievenbuspakketje (per post) verstuurd door DHL. Ook hiervoor betaal je geen verzendkosten.

Als u niet thuis bent op het moment van bezorging en het pakket ook niet bij uw buren afgegeven kan worden, dan zal deze de volgende dag bij een DHL ServicePoint in de buurt worden afgeleverd. DHL laat een kaartje achter in uw brievenbus. Op deze kaart staat waar uw pakket is afgeleverd.

U kan er ook voor kiezen om het pakket opnieuw thuis of bij uw buren te laten bezorgen. U heeft dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Wilt u liever een ander DHL punt kiezen, ook dat is mogelijk. U kan uw voorkeur uiterlijk tot 23:59 uur doorgeven.

Levertijd

Over het algemeen geldt dat we jouw order binnen 2 tot 3 werkdagen leveren. Mocht de levertijd om een bepaalde reden enige werkdagen opschuiven, dan word je hier per e-mail (indien bekend bij ons) van op de hoogte gebracht. Je ontvangt een Track & Trace code van DHL op het e-mailadres waarmee je een order hebt geplaatst. Zo kun je jouw order gemakkelijk volgen!

Vragen?

Wil je meer weten over bestellen, betalen of heb je een vraag? Vind jouw antwoord bij onze veelgestelde vragen