0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

LongVitaal

LongVitaal is een kruidenmengsel in brokvorm met o.a. Fenegriek en Brandnetel. De gezondheid van de luchtwegen is bepalend voor de conditie van je paard. LongVitaal ondersteunt het behoud van gezonde luchtwegen en werkt bovendien verzachtend bij kuchjes en kriebels in de keel. LongVitaal helpt je paard vrijer te ademen voor goede prestaties en geeft letterlijk meer adem. Ook bij kriebels door pollen is LongVitaal onmisbaar. Het ondersteunt paarden met een gevoeligheid voor pollen, waardoor hoofdschudden minder wordt. De pollenperiode wordt zo een stuk dragelijker voor je paard!

Heeft je paard last van een kuch? De natuurlijke stoffen zoals brandnetel, zoethoutwortel en anijszaad in LongVitaal ondersteunen de luchtwegen van paarden. LongVitaal ondersteunt het behoud van gezonde luchtwegen en werkt bovendien verzachtend bij kuchjes en kriebels in de keel. LongVitaal helpt je paard vrijer te ademen voor goede prestaties en geeft letterlijk meer adem.

Pollenkriebels?

Ook bij kriebels door pollen is LongVitaal onmisbaar. LongVitaal ondersteunt paarden met een gevoeligheid voor pollen, waardoor hoofdschudden en proesten minder wordt. De pollenperiode wordt zo een stuk dragelijker voor je paard!

Heeft je paard last van een kuch? De natuurlijke stoffen zoals brandnetel, zoethoutwortel en anijszaad in LongVitaal ondersteunen de luchtwegen van paarden. LongVitaal is speciaal voor paarden met gevoelige luchtwegen die kuchen en minder lucht hebben door een verminderde weerstand. Ook pollenkriebels kunnen voor gevoelige luchtwegen zorgen, waardoor paarden gaan kuchen, hoofdschudden en proesten. LongVitaal bevat krachtige kruiden die de luchtwegen ondersteunen.

LongVitaal heeft een houdbaarheid van twee jaar.

Bij gevoelige luchtwegen en bijvoorbeeld een kuch geef je voor een optimaal effect je 10 tot 14 dagen LongVitaal. Heb je een veulen of kleine pony? Dan kun je beter kiezen voor de 1 kg pot. Heb je een grote pony of paard? Kies dan voor de 3 kg emmer. Geef je LongVitaal aan een paard met pollenkriebels? Begin dan voor de kriebels ontstaan en geef LongVitaal zolang het pollenseizoen duurt.

Een paard van 600 kg geef je 120 gram LongVItaal per dag. Met een 1 kilo pot doe je ruim acht dagen en een drie kilo emmer LongVitaal kun je 25 dagen van voeren.

LongVitaal kun je veilig aan drachtige merries geven. LongVitaal bevat vele kruiden zoals bijvoorbeeld Fenegriek. Dit kan in hoge dosering de baarmoeder prikkelen. De hoeveelheid Fenegriek in LongVitaal is veilig voor drachtige merries omdat het gecombineerd worden met andere kruiden.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?
Aanhef*
Naam*
E-mail*
Onderwerp*
Bericht*
* Deze velden zijn verplicht
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.