0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Colosan

Colosan is het enige geregistreerde vrije diergeneesmiddel (dus zonder recept verkrijgbaar) voor storingen in het maagdarmkanaal zoals koliek en bij gasophoping in de darmen. Colosan werkt direct krampstillend en gas afdrijvend waardoor de pijn afneemt.

Colosan bevat sterk geconcentreerde oliën. Al deze oliën werken tegen de probleem veroorzakende bacteriën en gisten waar meestal sprake van is bij kramp en verstoring van de bacterieflora in het spijsverteringskanaal. Chinese Kaneelolie en Karwijzaadolie hebben beide een krampstillende werking. Anijsolie en Venkelolie stimuleren en beschermen de lever voor een betere spijsvertering. Kamilleolie heeft ontstekingsremmende eigenschappen. De lijnzaadolie in Colosan is de drager van de etherische oliën en heeft een gunstig effect op de spijsvertering en de darmwerking. De schuimlaag in de darm (bij gasophoping bijvoorbeeld) wordt neergeslagen door de lijnzaadolie. Colosan heeft dus een brede werking op de gehele spijsvertering.

Bij verdenking van koliek of gasophoping kun je Colosan toedienen. Colosan werkt bij storingen in het maagdarmkanaal zoals koliek en bij gasophoping in de darmen.

Bij verdenking van koliek adviseren wij altijd de dierenarts te waarschuwen. In afwachting van de dierenarts kun je Colosan toedienen. Colosan werkt direct krampstillend en gas afdrijvend waardoor de pijn afneemt. De eerste effecten kun je binnen een half uur verwachten. Blijven deze uit of wordt de situatie erger bel dan zeker de dierenarts.

Veelal is een eenmalige behandeling voldoende. Behandeling kan na 30 minuten tot 2 uur worden herhaald.

Dien Colosan niet toe bij koliek als passage niet (meer) mogelijk is zoals een draaiing of ruptuur van de darm of maag. Bij koliek altijd direct de dierenarts inschakelen!

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?
Aanhef*
Naam*
E-mail*
Onderwerp*
Bericht*
* Deze velden zijn verplicht
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.