Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Paard

Op zoek naar proefzakjes om onze producten te proberen? VITALstyle helpt je graag!

Wil jij jouw paard kennis laten maken met onze producten? We hebben handige proefzakjes die je eenvoudig online bestelt via VITALstyle.nl. Zo kom jij er snel achter of je paard het lekker vindt.

Lees verder
Sluiten
12 resultaten

SluesliMix Slobber: gezonde slobber SluesliMix

SluesliMix Slobber is een zeer luxe en gezonde slobber aanvulling op het ruw- en krachtvoer. Deze muesli- en slobbermix heeft een laag suiker- en zetmeelgehalte, bevat hoogwaardige vezelbronnen en is verrijkt met prebiotica en smakelijke kruiden. SluesliMix slobber is vrij van toegevoegd suiker, granen, soja en luzerne. Deze slobber- en mueslimix is droog, maar ook als slobber te voeren. Bijvoorbeeld om supplementen doorheen te mengen. Ook is SluesliMix slobber vrij van toegevoegde vitaminen en mineralen. Zo kun je niet overdoseren en kan het goed met een balancer zoals Oerbalans voor paarden gecombineerd worden. SluesliMix eerst proberen? Bestel eenvoudig en snel een proefzakje SluesliMix online. Maximaal 2 proefzakjes per klant.

LongVitaal: voor het behoud van een goede conditie van de luchtwegen

Wanneer de luchtwegen van een paard minder goed functioneren, heeft dit direct invloed op de weerstand, conditie, spierkracht en het prestatievermogen. LongVitaal is goed voor de luchtwegen. Het geeft paarden letterlijk meer lucht, mede dankzij de krachtige kruidencombinatie van fenegriek, zoethout- wortel en anijszaad. Het verzacht de luchtwegen bij een kriebel in de keel bij seizoensgebonden weersomstandigheden zoals wind, stof, stuifmeel en zonlicht. Zo kan je paard vrijer ademen! LongVitaal eerst proeven? Bestel eenvoudig een proefzakje LongVitaal online. Maximaal 2 proefzakjes per klant.

DermaControl: ter ondersteuning van een gezonde huid

DermaControl is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid, bijvoorbeeld als paarden schuren. DermaControl van VITALstyle (voorheen ECOstyle) bevat meerdere kruiden, zoals brandnetel, heermoes en bitterzoet, die de afvoer van afvalstoffen ondersteunen. DermaControl eerst proeven? Bestel eenvoudig een proefzakje LongVitaal online. Maximaal 2 proefzakjes per klant.

OerBalans: portie kracht uit de natuur

OerBalans is dé dagelijkse vitaminen- en mineralenbalancer voor paarden gebaseerd op de kracht van de natuur. OerBalans bevat alles wat je paard van nature nodig heeft, zoals dagelijks vitaminen- en mineralen en onmisbare kruiden. OerBalans heeft een laag suiker- en zetmeelgehalte én is GMO vrij. OerBalans eerst proeven? Bestel eenvoudig een proefzakje OerBalans online. Maximaal 2 proefzakjes per klant.

Waarom VITALstyle?

Elk product van VITALstyle draagt bij aan het totale welzijn van jouw paard en helpt de natuur een handje. Met het gebruik van VITALstyle producten geef je de wereld een stukje beter door aan de volgende generaties. Advies nodig over onze voeding en geneesmiddelen?  Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!