Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €29,-
Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Paardenambassadeur jordy: wilken

“Deze stoere tak van de paardensport is echt mijn passie”

Eventing is echt de passie van eventingruiter Jordy Wilken. Zijn opa fokte paarden en als je eemaal de paardenwereld bent ingerold wil je nooit meer anders! Jordy is sinds januari 2020 ambassadeur van VITALstyle.

“De liefde voor paarden heb ik te danken aan de fokkerij van mijn opa. Al gauw werd ik op een fokmerrie gezet en daarna was ik om. Er volgden veel pony’s, en als je er eenmaal inrolt, wil het gek lopen wil je er weer van af komen. Ik ben nooit meer van de liefde van de paardensport afgekomen. Eventing is echt mijn passie, da’s toch de stoerdere tak van de paardensport.

Geen dag hetzelfde

Met vele paarden in training is geen dag hetzelfde. “Het wisselt bij ons zo snel. Als we verder niet al te gekke dingen op de planning hebben, dan beginnen we met mesten en daarna een welverdiende koffiepauze. Voor de lunch rijden we allebei nog twee paarden. Na de lunch rijden we meestal nog vier paarden. Daarna is het tijd om alles weer op te ruimen en te voeren. Mijn toppaard Burry krijgt een speciaal dieet van TOPSPEC. De andere paarden krijgen sportbrok van Havens, met de VITALstyle supplementen als ondersteuning.

Jordy.jpg

Foto: Jordy Wilken met Burry

Niet meer weg te denken

De VITALstyle supplementen bevallen heel goed, we voeren dit elke dag. Naast de vaste supplementen zoals SpierKracht, SouplesseSiroop en de ChillPill zijn ook de EHBO-producten zoals Colosan en Pyrogenium erg belangrijk. Eerder gebruikten we eigenlijk geen supplementen, maar sinds de samenwerking met VITALstyle is deze basis in het rantsoen niet meer weg te denken. We zijn positief verrast over de werking. Vooral SpierKracht is een belangrijk supplement in het leven van Chappie. “ Chappie en Burry zijn dan ook de meest bijzondere paarden voor Jordy. “Ze zijn belangrijk geweest in mijn carrière, en daarnaast zijn ze mijn beste maatjes.”

Inspiratie

Als we vragen wie Jordy’s voorbeeld is hoeft hij niet lang na te denken. “Absoluut Michael Jung. Een Duitse eventingruiter, echt een alleskunner. Het toppaard van Ingrid Klimke SAB Hals Bob OLD zou ik wel eens willen rijden, dit paard blinkt echt in alles uit!”