0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending
Spieren en gewrichten

Spieren en gewrichten

Soepele spieren en gewrichten? Kies de beste producten van VITALstyle  

Heeft jouw paard gezonde spieren en gewrichten? VITALstyle biedt jou de supplementen en verzorgingsproducten waardoor de spieren en gewrichten van jouw paard optimaal ondersteund worden. Onze MagnesiumCitraat is de ondersteuning voor sportpaarden waarbij de spieren intensief worden belast. SpierKracht bevat een unieke cocktail voor fitte en krachtige spieren en is een belangrijke ondersteuning voor sportpaarden. SoepelGewricht houdt de gewrichten van jouw paard van binnenuit soepel tijdens een intensieve training of bij ouderdom. SpierComfort stimuleert de doorbloeding van spieren en gewrichten van buitenaf ter voorkoming van stijve spieren. CoolGel heeft een diepverkoelend effect op spieren, pezen en ligamenten en ondersteunt bij de afvoer van vocht. 

10 resultaten

Het belang van gezonde spieren en gewrichten

De spieren en gewrichten zorgen ervoor dat het paard zichzelf kan voortbewegen. Dit is belangrijk voor het paard en de mens. Op het moment dat een paard prestaties moet leveren is een goede conditie van de spieren en gewrichten van groot belang. Een soepel bewegingsapparaat is dus de basis van een fit en gezond paard. Het behoud van gezonde spieren en gewrichten begint bij de voeding.   

Soepele spieren en gewrichten behouden

Om spierpijn te voorkomen is tijdens de training een goede warming-up en cooling-down van groot belang. Gebruik SpierComfort na de training om de spieren en gewrichten te ondersteunen. Door de warmte stimuleert het de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen, wat belangrijk is bij het voorkomen van stijve spieren. Wil je de spieren, ligamenten en pezen van je paard juist koelen na een zware training of bij vocht in de benen? Gebruik dan onze diepwerkende CoolGel. Daarnaast biedt MagnesiumCitraat ondersteuning aan de spieren. Door zweten en geconcentreerd trainen vergroot de magnesiumbehoefte van het paard. SoepelGewricht heeft een positief effect op het gehele bewegingsapparaat van het paard. De kruiden in dit supplement, waaronder Duivelsklauw, ondersteunen de stofwisseling in de banden, pezen en gewrichten. SpierKracht is dé ondersteuning voor sportpaarden die intensief worden getraind. Het ondersteunt bij een optimaal spierherstel, extra kracht en uithoudingsvermogen.  

Het effect van Magnesium op je paard

Dit mineraal is noodzakelijk bij de botopbouw, overdracht van prikkels binnen het zenuwstelsel en de overdracht van signalen naar de spieren. Magnesium wordt niet aangemaakt door het lichaam, maar moet worden opgenomen uit de voeding. Echter is Magnesium vaak niet voldoende aanwezig in de dagelijkse voeding van het paard, hierbij is het supplement MagnesiumCitraat de ideale oplossing. Het zorgt voor ontstpanning in de spieren na inspanning en ondersteunt het zenuwstelsel en sterke botten.   

Waarom VITALstyle (voorheen ECOstyle)?

Elk product van VITALstyle draagt bij aan het totale welzijn van jouw paard en helpt de natuur een handje. Met het gebruik van VITALstyle producten geef je de wereld een stukje beter door aan de volgende generaties. Advies nodig over onze voeding en geneesmiddelen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!