0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over HoefSpray Pro

HoefSpray Pro voor gezonde en sterke hoefstralen

Bij natte weersomstandigheden kan het een uitdaging zijn om de hoefstralen van je paard sterk en gezond te houden. HoefSpray Pro van VITALstyle (voorheen ECOstyle) is een verzorgende spray met 100% natuurlijke ingrediënten voor gezonde en sterke hoefstralen. Gemakkelijk in gebruik en onmisbaar in elke poetskist voor de verzorging van de hoeven van je paard of pony! HoefSpray Pro werkt optimaal doordat deze dunne spray alle moeilijke plekjes in de hoef bereikt. Bovendien werkt het diepreinigend, maar sluit het de hoefstraal niet af. Hierdoor wordt de straal beschermt tegen invloeden van buitenaf, maar niet afgesloten. Zo wordt het natuurlijk herstel optimaal gestimuleerd! HoefSpray Pro is is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen.

Wanneer HoefSpray Pro?

  • Kwetsbare en zachte hoefstralen
  • Gevoelige en rode kootholte

Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik de hoef zorgvuldig reinigen, drogen en royaal insprayen met HoefSpray Pro. Voor een optimaal resultaat spray je de hoef(stralen) 1-2 x daags helemaal in. De spray kan probleemloos langer gebruikt worden. 

Gevoelige kootholte?

Wist je dat HoefSpray Pro ook ideaal is als huidverzorging wanneer je paard een gevoelige en rode kootholte met kloven heeft? HoefSpray Pro zuivert niet alleen de huid, maar de luchtdoorlatende filmlaag zorgt er ook voor dat de huid kan blijven ademen én wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf. Spray de gevoelige kootholte of hoeven van je paard 1-2 maal daags royaal in voor een optimaal resultaat!

Wat zit er in HoefSpray Pro?

Goudsbloembloesem
Blijvende gezonde huid, ondersteunt natuulijk huidherstel en aanmaak van nieuwe cellen.

Kamillebloesem
Zuivert en diepreinigend.

Larikshars
Vormt een beschermende en luchtdoorlatende laag en gaat vervuiling van de hoef tegen.

 

 

 

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731024174
Diergroep Paard
Gezondheid Verzorgingscluster
Productgroep Paardenapotheek
Soort Hoeven en pezen
10/10
14/05/2021Kimberley
Echt in alle standen te gebruiken!! Wat een super spray! Standaard in mijn kast en bij het geringste vieze luchtje, meteen de spray erop! Ik zie altijd de dag na gebruik enorm resultaat!
10/10
12/03/2021-
Mijn paard heeft in de winter snel rotstraal. Deze spray is fijn in gebruik en zorgt ervoor dat de rotstraal snel weg gaat. Tevreden dus!
10/10
19/11/2020Yvonne Snieder
Dit product is ideaal voor straal problemen. Heb het een aantal keer gebruikt bij zachte stralen of diepere groeven, en die knapten heel snel op!