0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over Proefzakje SENIOR kattenbrokken

Kattenbrokken voor de oudere kat 

SENIOR kattenvoeding van VITALstyle bevat alles wat de oudere kat nodig heeft. Voor een goede gezondheid van de kat is een  actieve, goed werkende spijsvertering onmisbaar. De goed verteerbare ingrediënten in SENIOR kattenvoeding zorgen voor een actieve spijsvertering en goed werkende klieren. 
De goed verteerbare ingrediënten in de voeding zorgen voor een actieve spijsvertering. Door de vezels in de voeding verlaten de kattenharen op een natuurlijke manier het lichaam. De Zalmolie heeft een gunstige invloed op de gezondheid en de voeding bevat prebiotische vezels voor een evenwichtige darmflora. 

Wil je je kat laten voorproeven? 

Een proefzakje SENIOR volledige kattenvoeding van VITALstyle bevat een kleine hoeveelheid brokjes, puur om je kat kennis te laten maken met de voeding. Het effect van deze natuurlijke voeding met specifieke kruiden kun je pas echt goed zien als je kat de voeding een tijdje gebruikt. Wij hopen dat je kat VITALstyle erg lekker vindt. 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731024914
Diergroep Kat
Gezondheid Volwassen
Productgroep Kattenvoer
Soort Proefpakketten
10/10
26/09/2018 Marielle
Onze kat is 17 jaar en naast dat hij behoorlijk kieskeurig is, heeft hij nierproblemen waardoor hij minder honger heeft. Na ook zijn speciale nier dieetvoer te laten staan en niets meer te willen eten, hebben we proefzakjes bij ecostyle besteld. Tot onze grote opluchting vind hij de care-versie heerlijk. Hij eet nu eindelijk weer met plezier zijn bakje brokjes leeg.