0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over Proefzakje HUID+VACHT kattenbrokken

Dieetvoeding 

De speciale HUID+VACHT voeding van VITALstyle pakt het probleem bij de basis aan. Door de kat voeding met goed verteerbare ingrediënten te geven en de spijsvertering actief te ondersteunen, wordt de huid niet belast maar ondersteund. HUID+VACHT bevat een hoog gehalte aan essentiële vetzuren uit o.a. borageolie, Zalmolie en lijnzaadolie. Deze ingrediënten zijn heel belangrijk voor een goede huidfunctie bij huidaandoening en overmatige haaruitval. De kat houdt een mooie en gezonde huid en vacht. 

Ontdek of je kat HUID+VACHT brokjes van VITALstyle lekker vindt 

Een proefzakje HUID+VACHT volledige kattenvoeding van VITALstyle bevat een kleine hoeveelheid brokjes, puur om je kat kennis te laten maken met de voeding. Het effect van deze natuurlijke voeding met specifieke kruiden kun je pas echt goed zien als je kat de voeding een tijdje gebruikt. Wij hopen dat je kat VITALstyle erg lekker vindt. 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731024631
Diergroep Kat
Gezondheid Huid + Vacht
Productgroep Kattenvoer
Soort Proefpakketten
8/10
18/11/2018 Robert
Wij zijn al een behoorlijke lange periode aan het tobben met onze kat. Hij heeft jeuk en diverse kale plekken in de oksels, liezen, binnenkant pootjes. Talloze bezoeken bij dierenarts en dermatoloog gehad en staat nu voorlopig op een medicijn ciclosporine. Daar is erg veel geduld voor nodig totdat zijn vacht weer aangroeit en huid goed hersteld.Wij geven hem nu nog een goed ander merk voer (zonder granen), zijn heel erg selectief met de ingrediënten, maar om te proberen hebben wij een proefzakje huid/vacht alsmede care besteld. Tot nu toe hebben wij hem alleen een beetje huid/vacht laten proeven en dat was in no time op. Qua smaak zit het dus wel goed en mix het nu een klein beetje met het huidige voer om er aan te laten wennen.Maar gezien de kleine hoeveelheid kunnen we nog niets zeggen over de werking op langere termijn. Als het andere merk voer op is kunnen we langzaam verder overstappen op huid/vacht en de beoordeling op langere termijn geven. Wij weten uit ervaring dat er weken of soms maanden overheen gaat totdat daadwerkelijk verbeteringen zijn te zien na een overstap op ander voer. Ben benieuwd of zijn jeuk en kale plekken echt verdwijnen, dat zou dan wel een wonder zijn voor ons zorgenventje.Blijft alleen over onze zorg dat Ecostyle wel granen in het voer toepast. Er zijn talloze discussies of een kat wel/geen graan in het voer dient te hebben en de meningen lopen zeer uiteen. Als onze kat straks weer "genezen" is dan maakt het ons niet meer uit of het er wel of niet in zit. Als hij maar weer lekker in zijn vel komt, zijn vacht aangroeit en huid hersteld is. Inmiddels is hij 7 jaar en misschien zelfs een overstap naar senior voer nodig (ook Ecostyle).Tot nu toe een positieve ervaring.