0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over PUP+JUNIOR puppypakket

Volledig puppyvoer  

PUP+JUNIOR hondenbrokken en natvoer is 100% natuurlijk. De complete voeding bevat alles wat de puppy nodig heeft. PUP+JUNIOR is goed verteerbaar en ondersteunt de ontwikkeling van een sterke hond en zijn darmflora door de brede samenstelling. De kruiden in de puppybrokken en het natvoer ondersteunen de jonge hond in ontwikkeling, waarbij de prebiotica in de puppbrokken het behoud van een gezonde spijsvertering ondersteund. Er ontstaan geen eiwitreststoffen die voor problemen kunnen zorgen door de 100% natuurlijke receptuur zonder geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd in de voeding. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid. 

Belangrijke voedingsstoffen voor de pup

De eerste maanden heeft de pup specifieke voedingsstoffen nodig voor een geleidelijke groei en ontwikkeling. Ook moet de spijsvertering en specifiek de darmflora in balans komen. Daarom zijn alle ingrediënten van ons puppyvoer zorgvuldig geselecteerd. Ook de kruiden zijn precies afgestemd op het jonge dier in ontwikkeling. De puppy brokjes zijn ruim van formaat, zo leert de pup om hondenbrokken goed te kauwen. Kleine rassen kunnen na 6 maanden overstappen op ADULT voor de kleine hond, grote(re) rassen na ongeveer 9 maanden op ADULT of ACTIEF. Ook hierbij kun je ADULT KIPADULT LAM of ACTIEF natvoer voeren.

Wat zit er in PUP+JUNIOR puppyvoer?

Bekijk de samenstellingen van de PUP+JUNIOR hondenbrokken en PUP+JUNIOR natvoer hier! Liever toch eerst een proefzakje proberen? Dat kan ook!

 

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731025997