0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over Proefzakje OVERGEWICHT hondenbrokken

Proefzakje OVERGEWICHT volledige dieetvoeding

VITALstyle OVERGEWICHT hondenbrokken zijn speciaal voor honden met overgewicht of het in stand houden van het gezonde gewicht. 

  •  Stimuleert afvallen, de hond verliest geleidelijk gewicht
  •  Extra vezels dragen bij aan een verzadigd gevoel
  •  Met o.a. mariadistel, brandnetel en prebiotica

Verantwoord afvallen voor je hond met OVERGEWICHT dieetvoeding

OVERGEWICHT hondenbrokken van VITALstyle stimuleert het afvallen van de hond en houdt het gezonde gewicht in stand. De hondenvoeding stimuleert het geleidelijk verliezen van het gewicht, zonder dat de hond last heeft van een hongergevoel. De combinatie van een laag vetgehalte met een hoog gehalte aan ruwe celstof, zorgt voor een laag energiegehalte in de hondenbrokken. De ruwe celstof, oftewel vezels, zijn voor een groot deel afkomstig uit de toegevoegde kruiden. Vezels zorgen voor een goede maag- en darmvulling, waardoor, ondanks dat de hond afvalt, hij geen hongergevoel heeft. Daarbij blijft de spiermassa behouden, dankzij de goed verteerbare eiwitten in de voeding! De hond verliest geleidelijk gewicht en wordt actiever. Fijn voor hond èn baas!

Een goede manier om te kijken of je hond op het juiste gewicht is, is hem of haar te scoren op lichaamsconditie. Dat kan met de body conditie score. Dit wordt ook bij mensen en andere dieren gebruikt, om vast te stellen of iemand niet te dik of te dun is. Ontdek hoe je hond scoort op lichaamsconditie: ondergewicht, gezond gewicht of OVERGEWICHT?

Heeft jouw hond OVERGEWICHT? VITALstyle OVERGEWICHT dieetvoeding helpt jouw hond natuurlijk, geleidelijk én gezond afvallen. Voorproeven? Bestel een proefzakje!

Ontdek snel de samenstelling en het voedingsadvies van deze lekkere brok.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731027007
Diergroep Hond
Gezondheid Overgewicht
Productgroep Hondenvoer
Soort Proefpakketten
8/10
08/12/2021 Jildou
Ik vind het super fijn dat deze smaak een poefverpakking heeft, want mijn hond is nogal kieskeurig en op deze manier wist ik zeker dat ze het lustte!