0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Dieetvoer

8 resultaten

Dieetvoer voor je hond? Kies de beste producten van VITALstyle 

Heeft jouw hond gezondheidsproblemen? VITALstyle heeft passend dieetvoer hond met 100% natuurlijke ingrediënten. Bij problemen met de spijsvertering en darmen kies je, ter ondersteuning, voor MAAG+DARM. SPIEREN+GEWRICHTEN is een volledige dieetvoeding voor behoud van soepele gewrichten en sterke spieren.  HUID+VACHT is voor het behoud van een gezonde huid en vacht. Moet de hond wat gewicht verliezen? VITALstyle  OVERGEWICHT helpt bij bij geleidelijk gewichtsverlies en een actievere hond. Dieetvoer hond is er zowel in een droge als natte variant.

Welke soorten dieetvoer zijn er?  

VITALstyle heeft ter ondersteuning bij diverse gezondheidsproblemen bij honden dieetvoer in haar assortiment. De vier varianten zijn beschikbaar als dieetbrokken en als natvoer. Ga in de tabel op zoek naar onze ondersteuning voor het behoud van een gezonde hond:

Probleem  Oplossing 
Overmatig verharen Huid + Vacht
Slijtage bij gewrichten  Spieren + Gewrichten
Slechte spijsvertering  Maag + Darm
Problemen met gewicht  Overgewicht


Hoelang geef ik dieetvoer aan mijn hond?  

In de praktijk adviseren wij onze dieetvoeding 2 tot 3 maanden te voeren. Hierna evaluatie: zijn de klachten weg? Je kunt jouw hond dan weer terugzetten op ons reguliere droogvoer (JUNIOR, ADULT OF SENIOR). Doorgaan met de dieetvoeding is ook prima. Dit wordt met name gedaan bij de SPIEREN+GEWRICHT-variant. De brok van de MAAG+DARM variant is als enige een geperste brok, deze valt makkelijk uit elkaar in de maag. Ga in alle gevallen niet abrupt over op een andere brok. Ook niet bij het overgaan van een ander merk op VITALstyle. Meng tijdelijk beide varianten met elkaar voor een geleidelijke overgang naar een andere brok. Zo kan de spijsvertering van de hond wennen.  

Kan ik dieetvoer aan mijn hond geven bij een voedselallergie of –intolerantie?  

VITALstyle’s ervaring is dat een groot aantal honden, bij wie een “echte” voedselallergie (bijv. eiwitallergie) vermoed wordt, het desondanks goed doen op VITALstyle voeding. Zo reageren honden met een voedselallergie over het algemeen erg goed op HUID + VACHT Het vermoeden bestaat echter dat er vaker sprake is van een voedselintolerantie, waarbij het spijsverteringssysteem niet optimaal functioneert, dan van een echte voedselallergie.  

Waarom VITALstyle?  

Met elk product dat je van VITALstyle gebruikt, draag je bij aan het totale welzijn van jouw hond. Juiste voeding draagt bij aan het behoud van een gezonde hond. Advies nodig over ons dieetvoer voor honden? Of meer weten over onze filosofie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!