0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending
Dieetvoer

Dieetvoer

Dieetvoeding voor je hond? Kies de beste producten van VITALstyle  (voorheen ECOstyle)

Heeft jouw hond gezondheidsproblemen? VITALstyle heeft passende dieetvoeding 100% natuurlijke ingrediënten. Bij problemen met de spijsvertering en darmen kies je voor MAAG+DARM. Heeft je hond ondersteuning nodig bij gewrichtsproblemen? Dan is SPIEREN+GEWRICHTEN de beste oplossing. Problemen met haaruitval en huidaandoeningen los je op met HUID+VACHT. Moet de hond wat gewicht verliezen? Dan kies je voor OVERGEWICHT. Dieetvoeding is er zowel in een droge als natte variant.

8 resultaten

Welke soorten dieetvoeding zijn er?  

VITALstyle (voorheen ECOstyle) heeft voor diverse gezondheidsproblemen de beste dieetvoeding. De vier probleemoplossers zijn beschikbaar als dieetbrokken en als natvoer. Ga in de tabel op zoek naar het probleem van jouw hond en ontdek de passende oplossing:  

Probleem  Oplossing 
Overmatig verharen Huid + Vacht
Slijtage bij gewrichten  Spieren + Gewrichten
Slechte spijsvertering  Maag + Darm
Problemen met gewicht  Overgewicht


Hoelang voer ik dieetvoeding?  

In de praktijk adviseren wij onze dieetvoeding 2 tot 3 maanden te voeren. Hierna evaluatie: zijn de klachten weg? Je kunt jouw hond dan weer terugzetten op ons reguliere droogvoer (JUNIOR, ADULT OF SENIOR). Doorgaan met de dieetvoeding is ook prima. Dit wordt met name gedaan bij de SPIER+GEWRICHT-variant. De brok van de MAAG+DARM variant is als enige een geperste brok, deze valt makkelijk uit elkaar in de maag. Ga in alle gevallen niet abrupt over op een andere brok. Ook niet bij het overgaan van een ander merk op VITALstyle. Meng tijdelijk beide varianten met elkaar voor een geleidelijke overgang naar een andere brok. Zo kan de spijsvertering van de hond wennen.  

Kan ik dieetvoeding geven bij een voedselallergie of –intolerantie?  

VITALstyle’s ervaring is dat een groot aantal honden, bij wie een “echte” voedselallergie (bijv. eiwitallergie) vermoed wordt, het desondanks goed doen op VITALstyle voeding. Zo reageren honden met een voedselallergie over het algemeen erg goed op HUID + VACHT Het vermoeden bestaat echter dat er vaker sprake is van een voedselintolerantie, waarbij het spijsverteringssysteem niet optimaal functioneert, dan van een echte voedselallergie.  

Waarom VITALstyle?  

Met elk product dat je van VITALstyle gebruikt, draag je bij aan het totale welzijn van jouw hond. Een gezonde hond begint bij de juiste voeding. Advies nodig over ons dieetvoer? Of meer weten over onze filosofie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!