0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Extra bescherming dankzij zwarte knoflook

Om het gebruik van antibiotica te verminderen, wordt steeds vaker de kracht van de natuur gemaakt. Zwarte knoflook is een van deze krachten. Onze VITALstyle (voorheen ECOstyle) Panax Knoflookbolus bevat zwarte knoflook en over deze krachtige bol vertellen we je graag meer! 

Wat is zwarte knoflook? 

Door witte knoflookbollen 30- 40 dagen in een vochtige ruimte van gemiddeld 70-80℃ neer te leggen, fermenteren ze en ontstaat zwarte knoflook, ook wel Garlicine genoemd. De van nature aanwezige suikers en aminozuren zorgen ervoor dat een chemische reactie ontstaat tussen aminozuren en de reducerende suikers. Hierdoor ontstaat de zwarte kleur en krijgt de knoflook een zoete smaak. Ook verandert de structuur van knoflook door de fermentatie, het wordt zacht en plakkerig. Het grote voordeel van zwarte knoflook is dat de geur verandert, lekker kruidig. Het laat dan ook niet de bekende geur en smaak achter, wat bij onze Panax Knoflookbolus uniek is! 

Misschien vind je dit ook interessant:

De kracht van antioxidanten 

Knoflook bevat veel antioxidanten. Omdat zwarte knoflook zoals eerder gezegd een dubbele hoeveelheid antioxidanten bevat, wordt het lichaam zo extra beschermt. Antioxidanten zorgen ervoor dat vrije radicalen geen schade aan het lichaam kunnen brengen. Vrije radicalen zijn kleine agressieve deeltjes die veel schade kunnen aanrichten aan het lichaam. Doordat de Panax Knoflookbolus zoveel antioxidanten bevat, wordt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels behouden, ondersteunt het een goede doorbloeding en (lever)stofwisseling. Hierdoor is de Panax Knoflookbolus goed te gebruiken bij de ondersteuning van een blijvend goede uiergezondheid, een sterk immuunsysteem en goede weerstand.  

Lees ook handige tips en meer informatie over: