Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Dental Care: makkelijk het gebit van je hond ondersteunen

Dental Care: makkelijk het gebit van je hond ondersteunen

2023

Een gezond gebit en tandvlees is van essentieel belang voor de gezondheid van je hond. Net als bij mensen kan tandplak en tandsteen zich ophopen, wat niet bevorderlijk is voor het gebit en het tandvlees van de hond. Daarom is het belangrijk om het gebit van je hond dus goed te ondersteunen en verzorgen! In dit blog vertellen we je hoe het supplement Dental Care hier aan bij kan dragen.

Waarom is een gezond gebit belangrijk?

Net zoals bij mensen is het ook voor honden van groot belang om het gebit sterk, gezond en schoon te houden. Het speelt immers een hele grote rol bij het eten van de hondenbrokken, natvoer of vlees! Als het gebit niet goed wordt onderhouden, kan dit tot problemen leiden. Nu hoef je echt niet meteen iedere dag de tanden van je hond te poetsen, maar je kunt je hond wel verschillende speeltjes of kauwstaven aanbieden die het gebit van de hond reinigt! Ook kun je met een supplement zoals Dental Care zorgen dat het gebit, het tandvlees en de balans van de mondflora ondersteund wordt. Wist je ook dat het verstandig is om bij het voeren van natvoer af te wisselen met hondenbrokken? Zo worden de tanden minder gevoelig voor tandplak.

Wat is Dental Care?

Dental Care is een supplement voor honden. Dit houdt in dat je het als aanvulling op de complete hondenvoeding kunt geven. Met een supplement kun je je hond net dat beetje extra ondersteuning geven waar hij behoefte naar heeft. Dental Care is vloeibaar en kun je mengen door de hondenbrokken, natvoer of vlees, maar ook door het drinkwater! Een makkelijke manier om je hond extra te ondersteunen dus!

Hoe werkt Dental Care?

Het hoogwaardige en 100% natuurlijke supplement Dental Care is speciaal ontwikkeld om de orale gezondheid van de hond te ondersteunen. Het bevat een unieke mix van natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan een frisse adem, een sterk gebit, het tandvlees en vooral de balans van de bacteriën in de bek. Hieronder lees je hoe elk ingrediënt bijdraagt aan het gebit van jouw hond:

  • Fructo-oligosacchariden: Prebiotische vezels die gunstige bacteriën ondersteunen.
  • Algenmeel: Is van belang voor het behoud van sterke tanden. Deze algendeeltjes zijn zichtbaar in de siroop.
  • Granaatappel: Draagt bij aan het behouden van schone tanden.
  • Pepermuntolie: Voor een frisse adem en het behouden van een sterk gebit.

Wist je dat Dental Care geen dierlijke ingrediënten bevat? Het is 100% vegan! Zo kunnen alle hondenbekjes ondersteund worden, ook wanneer de hond een allergie heeft voor bijvoorbeeld een dierlijk eiwit.

Maar let op!

Heeft je hond erg last van tandsteen? Dan dien je dit nog wel te laten verwijderen door de dierenarts! Gebruik daarna dagelijks Dental Care om de orale gezondheid extra te ondersteunen.

Dental Care
0 reviews
Dental Care
20,95
20,95
Draagt bij aan een normale werking van het tandvlees
Vegan supplement