0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over CoolGel

Wanneer CoolGel?

  • Na intensieve training of belasting
  • Ondersteuning natuurlijke afvoer van vocht in benen

Ontspannen pezen, spieren en gewrichten

CoolGel van VITALstyle is een diepwerkende gel om spieren, pezen, ligamenten en gewrichten te koelen, waardoor een langdurig en diepverkoelend effect ontstaat. Ideaal als ondersteuning in te zetten na intensieve trainingssessies. De plantenextracten in CoolGel ondersteunen de bloedcirculatie en lymfestroom, belangrijk voor de natuurlijke afvoer van vocht.

Gebruiksaanwijzing

Breng CoolGel royaal aan op de gewenste lichaamsdelen en masseer het rustig in. Vermijd open wonden en slijmvliezen. Niet aanbrengen onder een verband of bandage. Gebruik CoolGel een tot meerdere keren per dag indien nodig. CoolGel kan zowel voor als na trainingen en wedstrijden worden gebruikt.

Tip van VITALstyle

Heb je intensief getraind met je paard of is hij gevoelig voor vocht in de benen? Smeer dan na elke training CoolGel om de natuurlijke afvoer van vocht te ondersteunen!

Samenstelling

O.a. arnicabloesem- en smeerwortelextract.

Wat zit er in CoolGel?

Arnicabloesemextract: Ondersteunt een goede doorbloeding en afvoer van vocht.

Smeerwortelextract: Verzorgt gevoelige spieren, pezen en banden.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731033596
Diergroep Paard
Gezondheid Verzorgingscluster
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
9/10
14/03/2022 C holtman
We gebruiken alleen cool gel na een zwaardere spring of cross training of mocht ze een dik been hebben. Deze gel werk super fijn en snel en blijft gelukkig niet op de benen zitten maar trekt echt in. Ook is het een handig flesje (niet te groot) om op te bergen en mee te nemen voor gebruik.
8/10
19/11/2020 Yvonne Snieder
CoolGel is ideaal om spieren na zware arbeid af te koelen voor beter herstel, maar ook als er bv na fysio behandeling lokaal gevoeligheid is.