0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over CoolGel

Wanneer CoolGel?

  • Na intensieve training of belasting
  • Ondersteuning natuurlijke afvoer van vocht in benen

Ontspannen pezen, spieren en gewrichten

CoolGel van VITALstyle is een diepwerkende gel om spieren, pezen, ligamenten en gewrichten te koelen, waardoor een langdurig en diepverkoelend effect ontstaat. Ideaal als ondersteuning in te zetten na intensieve trainingssessies. De plantenextracten in CoolGel ondersteunen de bloedcirculatie en lymfestroom, belangrijk voor de natuurlijke afvoer van vocht.

Gebruiksaanwijzing

Breng CoolGel royaal aan op de gewenste lichaamsdelen en masseer het rustig in. Vermijd open wonden en slijmvliezen. Niet aanbrengen onder een verband of bandage. Gebruik CoolGel een tot meerdere keren per dag indien nodig. CoolGel kan zowel voor als na trainingen en wedstrijden worden gebruikt.

Weten hoe paardenmasseur Keesje de Hollander CoolGel gebruikt en adviseerd? Lees haar gastblog hier!

Tip van VITALstyle

Heb je intensief getraind met je paard of is hij gevoelig voor vocht in de benen? Smeer dan na elke training CoolGel om de natuurlijke afvoer van vocht te ondersteunen!

Samenstelling

O.a. arnicabloesem- en smeerwortelextract.

Wat zit er in CoolGel?

Arnicabloesemextract: Ondersteunt een goede doorbloeding en afvoer van vocht.

Smeerwortelextract: Verzorgt gevoelige spieren, pezen en banden.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731033596
Diergroep Paard
Gezondheid Verzorgingscluster
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
10/10
10/08/2022 Joyce
Ik merkte in de winter dat mijn paard sneller vocht ophoopte in de benen doordat ze wat minder lang buiten kwam, elke keer als ik CoolGel smeerde merkte ik dat het vocht afgevoerd werd en waren haar benen aanzienlijk dunner! Het smeert ook fijn, geen vieze plakkerige substantie ofzo, het ruikt ook lekker.
10/10
22/07/2022 Elin
Ik vind de Coolgel ideaal voor na een training waarbij de pezen van je paard of pony erg zijn opgewarmd. Als je bijv op wedstrijd bent heb je niet altijd water bij de hand om de pezen te koelen, hier is de coolgel een fijne oplossing voor! Smeert makkelijk en ruikt ook nog eens super fris en lekker.
10/10
13/07/2022 Lisa
We masseren ons paard er mee na een zware training. Lekker zacht inwrijven over de rug en de halsspieren. Hij ontspant er helemaal van en heeft dat fijne verkoelende effect