0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over BodyFit

Vermoeide spieren, pezen of gewrichten?

BodyFit van VITALstyle (voorheen ECOstyle) ondersteunt de doorbloeding van spieren, pezen en gewrichten dankzij de unieke samenstelling van o.a. cayennepeper, kamfer, pepermunt- en citroenolie. Te gebruiken bij stijve, stramme, zwaarbelaste of vermoeide spieren, dikke of gezwollen hakken en eentonige belasting van pezen en gewrichten. Helpt ook bij herstel na (sport)blessures.

Gebruiksaanwijzing

Kort schudden voor gebruik. BodyFit gelijkmatig over de huid verdelen en goed inmasseren. Dagelijks aanbrengen. Bij verhoogde belasting het gebruik herhalen tot het gewenste resultaat. Niet gebruiken op een rode of gevoelige huid. (Ook prima te gebruiken bij mensen).

Samenstelling

Water, sojaolie, isopropylalcohol, St. Johanniskruid extract, mosterdzaad en cayennepeper, etherische olie, vetzuren, vetalcoholen, kamfer, arnica- en smeerwortel-extract, pepermunt, alcohol, PEG-40 ricinusolie, gesulfateerde vetzuren.

Wat zit er in BodyFit Balsem?

BodyFit Balsem bevat meerdere krachtige ingrediënten. We zetten een paar voor je op een rij!

Arnica extract
Geeft comfort bij moeilijk bewegen en verzorgt spieren en gewrichten.

Fenegriek
Ondersteunt de bloedsomloop en verwarmt spieren.

Cayennepeper
Ondersteunt de doorbloeding en geeft comfort bij stijve of stramme spieren.

Kamfer
Ondersteunt de doorbloeding en wordt snel opgenomen door de huid.

Smeerwortelextract
Ondersteunt optimaal de diepe doorbloeding en verzorgt spieren en gewrichten.

Pepermunt
Verkoelt en verzacht de spieren.

Mosterdzaad
Verzacht gevoelige en vermoeide spieren.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731026369
Diergroep Paard
Gezondheid Verzorgingscluster
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
6/10
23/09/2021
Hier gebruik ik het voor mens & dier (paard & honden). Zelf heb ik vaak fysiek problemen, als ik dit erop smeer verlicht de (spier)pijn. Ook de honden merk ik verschil als ze verstapt hebben ofzo smeer dit erop en het geeft verlichting. Heb 1 potje op stal en 1 potje thuis ... altijd binnen handbereik
10/10
17/02/2021Liset
Ruikt heerlijk en trekt makkelijk in. Ik was laatst door mijn rug gegaan waardoor alle spieren in mijn rug vast zaten. 3x per dag ingesmeerd met bodyfit en 2 dagen lagen was ik pijnvrij. Top!
10/10
31/01/2021Anouschka
Bodyfit is een hele fijne balsem (witte crème) om in te masseren en ben heel positief te spreken over de geur. Na een paar uur ruikt het nog heerlijk op je lichaam! De crème trekt snel in en is niet vet, dus gebruik het zelf voor het slapen gaan op de overbelaste of vermoeide spieren na hardloop of krachttraining. Ik merk dat m'n spieren maar ook gewrichten sneller herstellen na het gebruikt van Bodyfit en dat ik minder spierspanning heb. Erg handig om in huis te hebben en gaat erg zuinig mee. Bij mijn paard nog niet geprobeerd omdat ik het lastiger vind om te weten waar ik het beste kan smeren, maar omdat het zo goed bij mij werkt zou ik het ook zeker bij een paard adviseren in geval je weet waar de blessure, oververmoeidheid of overbelasting zich bevindt.