Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €29,-
Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Kat Care Met Kip Natvoer Blik

Gevarieerde voeding voor de levenslustige en vitale kat

Kat Care Met Kip Natvoer Blik

Gevarieerde voeding voor de levenslustige en vitale kat
Bevat alles wat de kat nodig heeftVermindert de kans op haarballenMet speciale kruiden en vezels
Alle voordelen bekijken
Sluiten
Op voorraad
Voor 12:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

ALLES OVER CARE KIP NATVOER

CARE KIP volledige vleesvoeding in blik voor de kat 

CARE KIP vleesvoeding van VITALstyle in blik is een volledige voeding voor de kat met maarliefst 70% dierlijke ingrediënten!. Het is samengesteld uit diverse ingrediënten, waarbij het vleesgehalte hoog is. Het vlees is van topkwaliteit en heeft een mooie structuur. Deze voeding bevat de juiste verhouding aan eiwitten, energie, vetten, vitaminen en mineralen. Het is natuurlijk en geschikt voor alle rassen, een heerlijke en gezonde verwennerij! 

Het vlees in de natvoeding is samengesteld uit verse ingrediënten, verpakt in blikjes van 200 g. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het afgesloten blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen te behouden. Mogelijk aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen het vlees niet aantasten. Na opening kan het blikje zo’n 3 tot 4 dagen in de koelkast bewaard worden. En ook goed om te weten, het blik is volledig recyclebaar, dus duurzaam materiaal! 

100% pure verwennerij​ 

Ook de natvoeding van VITALstyle is natuurlijk. Het bevat geen soja of granen, geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het is graan- en glutenvrij en heeft een hoge verteerbaarheid. Tevens wordt er geen suiker of zout toegevoegd. De natvoeding van VITALstyle kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het vlees kan door de brokjes gemengd worden voor smaakvariatie en afwisseling in de samenstelling. Maar ook kun je een brokkenmaaltijd helemaal vervangen door het vlees. Dit kun je zo nu en dan doen, één keer per dag, maar ook kun je een vleesdag per week instellen. Het is maar net waar jij en je kat zich goed bij voelen. 

Kruiden kunnen bijdragen aan de gezondheid van mens en dier. CARE KIP vleesvoeding voor de kat bevat onder meer peterselie en catnip. Peterselie geeft een actieve ondersteuning aan de nieren. Catnip, oftewel kattenkruid, behoort tot de muntfamilie. Dit plantje bevordert de spijsvertering en daarnaast zijn katten dol op de geur! Kruiden ondersteunen de gezondheid van de kat. Voor een vitale en vrolijke kat!

Tips  

  • CARE KIP natvoeding is geschikt voor katten én kittens. 
  • Een kat is vaak geen goede waterdrinker, waardoor de blaas en nieren extra kwetsbaar zijn. Zorg er in ieder geval voor dat er altijd voldoende vers drinkwater klaar staat. 
  • Is jouw kat toe aan wat knapperigs? Geef dan CARE KIP kattenbrokjes
  • Wist je dat er een speciaal en handig dekseltje is waarmee je het geopende blikje afsluit? Vraag het dekseltje aan door contact met ons op te nemen!
  • Pas na opening is koeling noodzakelijk. Je kunt het dus heel lang buiten de koelkast bewaren! Handig voor voor het opslaan van meerdere blikjes in de voorraadkast! Een geopend blikje kun je tot 4 dagen in de koelkast bewaren.

Voedingsadvies per dag

Gewicht   Per dag
< 2 kg   tot 155 g
2-3 kg   155 -200 g
3-4 kg   200 - 250 g
4-5 kg   250 - 290 g
5-6 kg   290 - 330 g
> 6 kg   330 g

Samenstelling

70% mix van dierlijke eiwitbronnen (waarvan 30% kip), 28,89% boullion, 1% mineralen, 0,1% zalmolie, 0,01% kruidenmix (waarvan catnip 0,005% en peterselie 0,005%).

Analystische bestanddelen

Ruw eiwit   10%
Ruw vet   5,3%
Ruwe as   2,5%
Ruwe celstof 0,4%
Vocht   80%

Sporenelementen

Koper(II)sulfaat-pentahydraat (3b405)   1 mg
Zinkoxide (3b603)   20 mg
Calciumjodaat, watervrij (2b202)   0,75 mg
Taurine   1500 mg

Vitaminen

Vitamine D3 (3a671)   250 IE/kg
Vitamine E all rac-alfa-tocoferylacetaat (3a700) 25 IE/kg
Voedingadvies
Samenstelling
Specificaties
Product review