0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Betalen

Alles over het bestellen, betalen en verzenden via onze webshop vind je op deze pagina. Mocht er ondanks deze lange waslijst aan vragen tóch nog iets ontbreken volgens jou, dan horen wij dat graag!

Online kun je betalen met iDEAL, Creditcard (we accepteren Visa, MasterCard), Maestro en MisterCash. Al deze betaalmethodes zijn gratis, we vragen geen exta kosten.

Ja. Wanneer je een bestelling plaatst, wordt het bedrag op je creditcard gereserveerd. De daadwerkelijke afschrijving wordt pas na de levering gedaan. Op die manier betaal je dus achteraf.

De factuur wordt als PDF meegestuurd in de orderbevestiging die je per e-mail krijgt. Als je een Mijn VITALstyle account hebt, kan je ze hier ook terugvinden. Onder het kopje ‘Mijn bestellingen’.

Je kan je cadeaukaart- en/of voucher-code inwisselen tijdens het afrekenen. Klik op de knop “Voeg cadeaukaart of kortingscode toe” en vul je code in. Het bedrag wordt automatisch verrekend met het bestelbedrag.

Heb je een kortingscode ontvangen? Je kan je code tijdens het afrekenen invullen. Let op dat je aan de voorwaarden van de kortingscode voldoet. De korting wordt automatisch verrekend met het bestelbedrag.

Vanwege de hoge gevoeligheid voor fraude gaan alle creditcard betalingen door een betalingscontrole. Dit is een automatisch proces. Waarom de betaling is afgewezen, kunnen we helaas niet met je delen. Dit omdat de creditcard uitgever deze gegevens niet met ons deelt. Een afgewezen betaling kunnen we helaas niet terugdraaien.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?
Aanhef*
Naam*
E-mail*
Onderwerp*
Bericht*
* Deze velden zijn verplicht
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.