0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over SpierComfort

SpierComfort voor ontspannen en fitte spieren

VITALstyle SpierComfort is een verwarmende spierlotion die de doorbloeding van stijve en vermoeide spieren bevordert. Het is goed voor de doorbloeding van de diepere weefselzones, met een aangename warmte en ontspanning als resultaat. Gebruik SpierComfort ook bij het herstel na een sportblessure, als verzorging bij spierspanning en stijfheid na een (intensieve) training. 

Hoe werkt SpierComfort?

Bij (over)belasting van spieren of een blessure kunnen stijve spieren baat hebben bij een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Het verwarmen van stijve en verkrampte spieren helpt deze ontspannen. SpierComfort zorgt voor een goede doorbloeding dankzij een goede afvoer van melkzuur, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd, spieren sneller herstellen en bewegen comfortabeler gaat na fysieke inspanning.

Door het verwarmende effect van Cayennepeper kan de lotion heel goed ingezet worden bij stijve en zwaar belaste spieren. Het wordt gemakkelijk opgenomen door de huid (trekt snel in). Handig voor of na een intensieve training! 

Gebruiksaanwijzing

Wrijf SpierComfort op de spieren, masseer eventueel in. Bij paarden met een gevoelige huid adviseren we het product 1:1 te verdunnen met water. Als je zelf een gevoelige huid hebt, draag dan handschoenen. Gebruik het maximaal twee keer per dag, gedurende meerdere dagen. Cayennepeper staat op de dopinglijst en daarom mag SpierComfort niet bij wedstrijden gebruikt worden.

Weten hoe paardenmasseur Keesje de Hollander SpierComfort gebruikt en adviseerd? Lees haar gastblog hier!

Samenstelling

Extracten uit arnicabloesem, smeerwortel, mosterdzaad, chilipeper en kamfer. Het product bevat isopropylicus 60% en propaan-2-ol.

Wat zit er in SpierComfort?

Arnicabloesem: Verwarmt en geeft comfort bij vermoeide spieren.

Smeerwortel: Verzorgt gevoelige spieren.

Cayennepeper: Maakt de spieren warm, ondersteunt de doorbloeding en geeft comfort bij stijve of stramme spieren.

Kamfer: Voor een goede doorbloeding en wordt snel opgenomen door de huid.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731035583
Diergroep Paard
Gezondheid Verzorgingscluster
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
10/10
07/06/2021 Fabienne
Enorm blij met de gewonnen SpierComfort, na trainingen of wedstrijden smeer ik mijn paard in met spiercomfort. Dit gebruik ik op de spieren die naar mijn idee het meest belast zijn of aanvoelen. De de dag erna voel ik dat de spieren soepeler zijn geworden en beweegt mijn paard zoals altijd. Geen moment van spierpijn te herleiden!
10/10
12/02/2021 Kim Jacobi
Spiercomfort gebruik ik op verschillende manieren; wanneer we een intensieve training hebben gehad, smeer ik Spiercomfort op de spieren die in de training extra zijn belast. In de zomer doe ik een scheut Spiercomfort door het water waarmee ik het paard af spons. Het is fijn om de spieren na een intensieve training goed te verzorgen en te voorkomen dat het paard last krijgt van Spierpijn. Ik heb nog nooit gemerkt dat mijn paard spierpijn heeft gehad na een intensieve training. Daarnaast gebruik ik het zelf wanneer ik last heb van spierpijn.