0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over Proefzakje OVERGEWICHT kattenbrokken

Voor een gezond gewicht 

De speciale OVERGEWICHT kattenvoeding van VITALstyle stimuleert dat je kat afvalt. De brokjes zorgen voor een verzadigd gevoel. Dit komt door de combinatie van een laag vetgehalte en een hoog gehalte aan ruwe celstof, waardoor deze voeding een laag energiegehalte heeft. De ruwe celstof, oftewel vezels, zijn voor een groot deel afkomstig uit de kruiden in de voeding. Doordat de vezels zorgen voor een goede maag- en darmvulling, heeft je kat, ondanks dat hij afvalt, geen hongergevoel. Daarbij houdt hij spiermassa, dankzij het goed verteerbare eiwit dat in de voeding zit. Je kat zal geleidelijk gewicht verliezen en actiever worden, fijn voor je kat én voor jou! 

Wil je je kat laten voorproeven? 

Een proefzakje OVERGEWICHT volledige kattenvoeding van VITALstyle bevat een kleine hoeveelheid brokjes, puur om je kat kennis te laten maken met de voeding. Het effect van deze natuurlijke voeding met specifieke kruiden kun je pas echt goed zien als je kat de voeding een tijdje gebruikt. Wij hopen dat je kat VITALstyle erg lekker vindt.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731024655
Diergroep Kat
Gezondheid Overgewicht
Productgroep Kattenvoer
Soort proefpakketten
  1. Bewegen is voor een goede gezondheid van de kat erg belangrijk. Beweging helpt mee aan een actieve spijsvertering, dat is belangrijk aangezien de kat een kort darmstelsel heeft. Door bewegen en rusten goed af te wisselen kunnen, samen met de VITALstyle voeding, ook de organen en klieren hun werk goed doen!
  2. Voor het gewenste resultaat is het van belang de kat geen ander eten te geven dan Overgewicht volledige dieetvoeding.
  3. Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is voor de kat. Goed voor blaas en nieren èn het afvoeren van de afvalstoffen.
10/10
31/01/2018 Ton
Onze kat vindt het heerlijk en is weer erg actief . Is al een halve kilo lichter !