0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Help mijn hond verhaart

Veel honden verharen, heeft jouw hond er last van? Voorkom overmatige rui met 4 tips van Nienke van VITALstyle.

Tip 1: Natuurlijke diervoeding

Wist je dat voeding een rol kan spelen bij een hond die het hele jaar door maar blijft verharen? Overstappen op een andere voeding kan een oplossing zijn. In veel hondenvoedingsproducten zitten namelijk conserveringsmiddelen en toegevoegde suikers. Uit onderzoek is gebleken dat dit vaak een nadelig effect heeft op de huid en vacht van huisdieren. Daarom kiezen wij uitsluitend voor natuurlijke ingrediënten, zonder chemische conserveringsmiddelen.

Tip 2: Ondersteuning met VITALstyle Huid+Vacht

Geef je hond net wat extra ondersteuning met Huid+Vacht. De brede samenstelling van ingrediënten en unieke kruidenreceptuur (o.a. Sint-Janskruid en brandnetel) vormen een belangrijke schakel voor het behoud van een gezonde vacht. Onderzoek met Huid+Vacht heeft uitgewezen dat 87% van de honden opknapt binnen 3 maanden. Benieuwd naar de werking voor jouw hond? Bestel snel jouw proefzakje!
 

Ter ondersteuning voor een glanzende vacht:

Tip 3: Effectief binnen 3 maanden

Zorg ervoor dat je hond weer goed in zijn vel komt te zitten zodra je hebt geconstateerd dat er sprake is van vachtproblemen. In de brokken en het vlees van Huid+Vacht zitten veel essentiële vetzuren die de huid van de hond ondersteunen. Zichtbaar resultaat in 3 maanden. Kies ook voor het belonen van je hond voor een traktatie zonder suiker en zout, zoals onze VITALstyle traktatie Huid+Vacht.

Tip 4: Borstelen, kammen en wassen

Borstel of kam jij jouw hond? Wist je dat het gebruik maken van verkeerd materiaal schade aan kan richten aan de huid en vacht? Bijvoorbeeld een borstel die snijdt en trekt. Hierdoor ontstaan al snel verhaarproblemen. In plaats van het borstelen van de hond kun je de hond beter wassen. Door een sterk verharende hond te wassen kun je een hoop haren “losweken’’ waardoor deze sneller uitvallen. Zolang men goede hondenshampoo gebruikt kan het geen kwaad om de hond vaker te wassen.
Ga ook aan de slag met deze tips en reageer tijdig bij huid en vacht problemen. Niet voor niets komt een gezonde huid van binnenuit. Op naar een glanzende vacht zonder overtollig verharen!
Meer weten over VITALstyle Huid+Vacht? We helpen je graag verder!

Lees ook handige tips en meer informatie over: