Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Help je hond bij stress met de kracht van de natuur

Help je hond bij stress met de kracht van de natuur

2023

Heeft jouw hond last van stress, angst of nervositeit? Daar wil je je hond natuurlijk zo snel mogelijk bij helpen! Er bestaan veel middeltjes die je hond rustiger maken, maar waarbij ze mentaal nog steeds gespannen zijn. In dit blog vertellen we je hoe de natuurlijke rustgever Calming Care een fijne ondersteuning kan zijn!

WAT IS CALMING CARE?

VITALstyle Calming Care is een 100% natuurlijke rustgever die speciaal is ontwikkeld om jouw hond te helpen ontspannen bij spanning en stress. Het is een supplement speciaal voor honden. Dat houdt in dat je Calming Care als extraatje aan het menu van je hond kunt toevoegen! Het bevat een combinatie van verschillende natuurlijke ingrediënten, waaronder magnesiumcitraat, B-vitaminen, L-Tryptofaan en kruidenextracten zoals Passiflora en Lavendel. Deze natuurlijke ingrediënten helpen om zowel mentaal als lichamelijk te ontspannen.

  • Magnesium is goed voor de concentratie, de gemoedstoestand en heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Bij stress wordt magnesium uit het lichaam verbruikt, terwijl een tekort aan magnesium het gevoel van spanning juist kan vergroten! Door magnesium aan te vullen houd je de behoefte op peil.
  • B-vitaminen zijn goed voor de leerprestaties en een normaal concentratievermogen. Zo draagt vitamine B1 bij aan de mentale veerkracht en zorgt vitamine B6 mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.
  • L-tryptofaan is een essentieel aminozuur dat de aanmaak van serotonine ondersteunt, een neurotransmitter dat gunstig is voor een goede mentale balans.
  • Lavendelolie wordt veel gebruikt in middelen bij spanning en stress, zowel voor mens als dier! Dit is niet voor niets, want dit bijzondere plantje helpt bij mentale druk en inspanning.
  • Passiflora is niet alleen een prachtige bloem om te zien, maar kan ook helpen bij een onrustig of gespannen gevoel.

HOE GEBRUIK JE CALMING CARE?

Het gebruik van Calming Care is heel eenvoudig. Het vloeibare supplement kun je mengen met het (nat)voer of vlees van jouw hond. Met het handige pompje kun je de siroop in de aanbevolen dosering over de voeding verdelen. Gemakkelijk én lekker! Calming Care heeft minimaal 3 dagen nodig om de juiste ondersteuning te bieden. Weet je dus dat er een spannende situatie voorkomt? Begin er dan optijd mee!

WANNEER CALMING CARE GEBRUIKEN?

Calming Care ondersteunt bij spannende situaties. Hierbij kun je denken aan:

  • Een verhuizing
  • Tijdens Oud & Nieuw
  • Bij vuurwerk
  • Tijdens een autorit
  • Bij het verliezen van een maatje, of juist bij de toevoeging van een nieuw gezinslid

VITALSTYLE CALMING CARE: 100% NATUURLIJK

Een groot voordeel van VITALstyle Calming Care is dat het een natuurlijk supplement is, zonder kunstmatige toevoegingen. Daarbij is het vegan en wordt er dus geen gebruik gemaakt van dierlijke eiwitten of andere dierlijke ingrediënten. Heeft jouw hond een allergie voor een bepaald dierlijk eiwit? Dan kun je hem dus alsnog veilig ondersteunen met Calming Care! Het is geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden. Een gezonde keuze voor jouw hond bij spanning en stress!

Calming Care
0 reviews
Calming Care
21,95
21,95
Vegan supplement
Ondersteunt bij spanning en stress