Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

SuikerBalans

Ondersteunt de suikerstofwisseling

SuikerBalans

Ondersteunt de suikerstofwisseling
Draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel
Onmisbaar bij wisselende suikergehalten in het gras
Helpt op gewicht te blijven
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

Dé ondersteuning voor de suikerstofwisseling

VITALstyle SuikerBalans is speciaal ontwikkeld om de suikerstofwisseling van paarden en pony's te ondersteunen. Wisselende suikergehalten in het gras, bijvoorbeeld in het voorjaar, kunnen een uitdaging zijn voor het paardenlichaam. Een normale bloedsuikerspiegel is essentieel voor het behoud van een gezond lichaamsgewicht, de doorbloeding van de hoef en een gezonde spierwerking. SuikerBalans draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel, onmisbaar bij gras met een hoog fructaangehalte.

Wanneer SuikerBalans?

  • Bij gras met een hoog fructaangehalte
  • Ondersteunt de suiker- en vetstofwisseling
  • Bij een harde manenkam 
  • Ondersteunt paarden met overgewicht 
  • Draagt bij aan het behoud van een goede hoefgezondheid bij weidegang

Gevoelig voor suiker?

Heb je moeite om je paard of pony op gewicht te houden? Of is je paard of pony gevoelig voor suiker bij weidegang? Ondersteuning van de suikerstofwisseling is dan belangrijk. SuikerBalans is speciaal ontwikkeld om de suikerstofwisseling van paarden te ondersteunen. Wisselende suikergehalten in het gras, bijvoorbeeld in het voorjaar, kunnen een uitdaging zijn voor een paardenlichaam. Een normale bloedsuikerspiegel is essentieel voor het behoud van een gezond lichaamsgewicht, de doorbloeding van de hoef en een gezonde spierwerking. SuikerBalans draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel, onmisbaar bij gras met een hoog fructaangehalte. 

Content image
Content image

Tip van VITALstyle

Laat je paard rustig wennen aan de overgang naar voorjaarsgras en ondersteun je paard optimaal bij de eerste weidegang met SuikerBalans! In dit blog lees je alles over hoe je een optimale suikerstofwisseling kunt behouden in het voorjaar!

Ben je benieuwd naar de werking van Fructo-oligosacchariden (FOS) op de bloedsuikerspiegel? Lees ons blog hier!

Waarom de suikerstofwisseling ondersteunen?

Van nature legt een paard dagelijks lange afstanden af om een optimaal rantsoen bij elkaar te scharrelen. Een afwisselend rantsoen met o.a. kruiden, bloemen, takken en natuurlijk gras is daarbij de basis. Het grasland en ruwvoer van tegenwoordig is vaak eenzijdig samengesteld. Daarbij komt ook dat het suikerrijke Engelse Raaigras niet geschikt is voor paarden. Juist in het voorjaar, als het gras flink groeit dankzij het voorjaarszonnetje, bevat het gras extra veel suiker. De inname van suikerrijk gras kan zorgen voor een te hoge bloedsuikerspiegel. Als deze continu te hoog is, kan dit al snel tot gezondheidsproblemen leiden. Het is daarom belangrijk dat de bloedsuikerspiegel in balans blijft.

Samenstelling
Voedingadvies
Specificaties
Anderen kochtenVeel gekocht door onze klanten

Schrijf een beoordeling en maak kans op €100,- shoptegoed!

Elke maand belonen wij de beste productbeoordeling met €100,- shoptegoed!

Promotion Banner Image
Product review