0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Kattenbrokken

8 resultaten

Op zoek naar goede kattenbrokjes? Kies 100% natuurlijk van VITALstyle

Bij VITALstyle vinden we dat jouw kat de beste kattenbrokjes verdient. De VITALstyle kattenbrokjes hebben alles waar jouw kat behoefte aan heeft en er is volop keuze! Kies uit de reguliere smaken Kip, Rund of Zalm, uit de speciale dieetvoeders Care, Blaasgruis, Huid+Vacht of Overgewicht ter ondersteuning van een gezondheidsprobleem en ga voor Senior voor een vitale, oudere kat.

Bijzondere kattenbrokken 

Al onze kattenbrokken hebben een specifieke combinatie van eiwit uit meerdere dierlijke eiwitbronnen zoals kip, rund en vis. En uit diverse planaardige eiwitbronnen. Onze voeding is gezond en natuurlijk én door de vezels is er minder kans op haarballen. Bovendien is dat niet het enige, want de basis van onze voeding is een brede samenstelling. Naast de meerdere eiwitbronnen voegen wij ook nog diverse andere natuurlijke grondstoffen, zoals kruiden, bronnen van omega-3 vetzuren en granen toe aan onze voeding. Dit zorgt voor een actieve en goed werkende spijsvertering! Een brede samenstelling in de kattenbrok verkleint de kans op een voedselintolerantie (de kat reageert dan ongewoon op een bepaald ingrediënt in de voeding). VITALstyle voegt geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geur-, kleur-, smaakstoffen, suikers of zouten toe aan haar kattenbrokjes. Het resultaat? Een vorlijke en vitale kat met een goede weerstand!

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van kattenbrokjes?  

Een kat is een avontuurlijk beestje: het is vaak alleen op pad op zoek naar de lekkerste prooien! Je herkent het vast wel. Wist je dat jouw kat daarom naast het eten wat jij geeft ook veel eten binnenkrijgt uit de vrije natuur? Vindt de kat een prooi, dan verorbert de kat vaak eerst de maaginhoud en daarna pas de rest van de prooi. Die maaginhoud bevat veel voor verteerde plantendelen en kruiden. Om die reden voegen wij in onze kattenbrokjes niet alleen maar vlees toe, maar ook kruiden en andere natuurlijke ingrediënten. Nog een mooie bijkomstigheid: alle kattenbrokjes bevatten ruwe celstof en vezels waardoor haren worden afgevoerd om haarballen te voorkomen. Je hoeft dus niets extra’s aan jouw kat te geven om de afvoer van haren te stimuleren.

Kan ik verschillende smaken kattenbrokjes mengen?  

Dat kan! Maar wij adviseren vooral om jouw kat naast brokjes vleesvoeding te geven. Je mengt dus droog met nat. Katten zijn namelijk geen goede drinkers van zichzelf. Met ons natvoer kom je sneller aan de aanbevolen hoeveelheid vocht voor jouw kat. En het is nog een smaakbom ook!   

Welke soorten kattenbrokjes zijn er?  

Binnen de reguliere lijn vallen de smaken Kip, Rund en Zalm. Heeft jouw kat ondersteuning nodig bij een gezondheidsprobleem? Dan kies je uit vier variaties kattenbrokjes met daarin ingrediënten gericht op de klacht: Huid+Vacht, Overgewicht of Blaasgruis.  Is je kat na een poosje weer helemaal de oude, maar wil je nog wel een voer met ondersteunende ingrediënten? Ga dan voor Care. Een oudere kat geef je Senior voor de juiste ondersteuning bij ouderdomsklachten. Want je wilt nog lang genieten van een levenslustige kat! Wist je dat wij in alle kattenbrokjes ruwe celstof en vezels toevoegen waardoor haren worden afgevoerd om haarballen te voorkomen? Handig natuurlijk, want nu hoef je jouw kat niets extra’s te geven om de vorming van haarballen te voorkomen.  

Hierom VITALstyle 

VITALstyle biedt natuurlijke kattenbrokken tegen de beste kwaliteit. Alles wat jouw kat nodig heeft in één zak! Heb je vragen over de juiste voeding voor jouw kat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!