Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Hormone Care

Ondersteuning bij hormonaal gedrag bij honden

Hormone Care

Ondersteuning bij hormonaal gedrag bij honden
Vegan supplement
Ondersteunt bij hormonaal gedrag
Draagt bij aan een normale hormoonbalans
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

Dé ondersteuning bij hormonaal gedrag bij honden

Hormone Care is een aanvullend diervoeder voor honden vanaf 1 jaar. Het ondersteunt bij hormonaal gedrag bij reuen en teefjes. Het draagt bij aan een normale hormoonbalans. Hormone Care bevat een unieke mix van krachtige stoffen uit kruiden zoals monnikspeper en ashwaganda.

Hoe herken je hormonaal gedrag bij honden?

Hormonen spelen bij honden, net zoals bij mensen, een grote rol in het lichaam en in het gedrag. Wanneer de hormoonhuishouding uit balans is kan het zijn dat het specifiek hormonaal gedrag bij reuen of teefjes verergerd. Dit kan zorgen voor onrust en spanning. Hormonaal gedrag uit zich bij de meeste reuen met de volgende gedragingen:

  • Onrustig of prikkelbaar gedrag
  • Het markeren van veel plekken door bijvoorbeeld te plassen
  • Niet gehoorzaam zijn, de hond is vaak in zijn 'eigen wereld'
  • Veel 'rijden' op voorwerpen

Bij teefjes uit het zich voornamelijk in regelmatig kleinere plasjes doen, vaak tijdens de periode waarin zij loops zijn. Het ondersteunen van de cyclus kan bij teefjes fijn zijn om meer rust te brengen.

Lees meer in het blog ''Hormonaal gedrag bij honden''!

Content image
Content image

DE KRACHT VAN KRUIDEN

Planten en kruiden, maar ook bomen en algen, bevatten allerlei stoffen die een specifieke werking hebben in het lichaam van mens en dier. Al eeuwen wordt hier gebruik van gemaakt. Er bestaat dus veel kennis en ervaring over de werking van planten en kruiden bij bepaalde behoeften. De laatste jaren wordt ook steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de precieze werking van planten en kruiden. Kruiden ondersteunen de organen en dus ook de spijsvertering. Een gezonde darmflora draagt bij aan een blijvend gezonde hond van jong tot oud. Bij VITALstyle vind je niet alleen supplementen voor de hond met krachtige kruiden, maar ook complete voedingen. Al onze hondenbrokken en natvoeding bevatten toegevoegde kruiden die een perfecte aanvulling zijn op de behoeften van de hond. Alle VITALstyle hondensupplementen zijn dan ook te combineren met de VITALstyle hondenbrokken en natvoer.

Tip

Is je hond niet gewend aan vloeibare supplementen of de smaak van kruiden? Dan kan het best even wennen zijn! Begin met een lage dosering en meng het goed met de voeding. Je kunt de dosering steeds wat verhogen om je hond aan de smaak te laten wennen. Of meng het door natvoeding. Onweerstaanbaar lekker!

Samenstelling
Voedingadvies
Gebruiksaanwijzing
Specificaties

Schrijf een beoordeling en maak kans op €100,- shoptegoed!

Elke maand belonen wij de beste productbeoordeling met €100,- shoptegoed!

Promotion Banner Image
Product review