Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

DetoxMix

Krachtige kruidenkuur voor de stofwisseling

DetoxMix

Krachtige kruidenkuur voor de stofwisseling
Ondersteunt de afbraak en afvoer (opgehoopte) afvalstoffen
Ondersteuning na ontworming, antibiotica en pijnstillers
Bevat 95% kruiden en is graanvrij
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

Krachtige kruidenkuur voor de stofwisseling 

DetoxMix is een kruidenkuur voor het reinigen van het paardenlichaam. Een detox is het afvoeren van (opgehoopte) afvalstoffen uit het lichaam. DetoxMix ondersteunt de nierfunctie en de reinigende werking van de lever dankzij de krachtige kruiden. Zo wordt de afvoer van opgehoopte afvalstoffen optimaal ondersteund.

Wanneer DetoxMix?

  • Als ondersteuning bij de wisseling van seizoenen (van de winter naar de lente en van de zomer naar de herfst)
  • Na ontworming (wormenkuur)
  • Na medicijnen zoals antibiotica en pijnstillers

In de vrije natuur zorgen paarden voor hun eigen detox. In het voor- en najaar gaan paarden zelf op zoek naar kruiden met een reinigende werking. Het bijzondere is dat deze juist dan groeien, zodat het lichaam (opgehoopte) afvalstoffen goed kan afbreken en kan afvoeren. Het voor- en najaar zijn dus ideaal voor een detox. Je paard gaat ‘schoon’ de winter in als je alle afvalstoffen van het afgelopen jaar kunt opruimen. DetoxMix van VITALstyle ondersteunt de reinigende werking van de lever en een de nierfunctie dankzij kruiden. Ook ondersteunt het bij de afbraak én afvoer van (opgehoopte) afvalstoffen.  Het is dan ook een goede ‘opruimer’ als je paard ontwormd is, (veel) medicijnen zoals antibiotica en pijnstillers heeft gehad óf juist gevoelig is voor schuren. DetoxMix is onmisbaar in het voor- en najaar! 

Content image
Content image

Dé aanvulling bij seizoenswisselingen

Het voor- en najaar zijn dé momenten waarop paarden vele veranderingen ondergaan. Niet alleen staat het verharen centraal, ook de verandering van daglengte (licht), de temperatuur én ook de voeding van je paard veranderen. Dit heeft effect op de hormoonhuishouding en stofwisseling van je paard. Het voor- en najaar zijn daarom intensieve periodes voor de lever en nieren. De afvalstoffen die in het lichaam ontstaan, moeten worden afgebroken door de lever en afgevoerd door de nieren. VITALstyle DetoxMix is dé ondersteuning voor de afbraak en afvoer (opgehoopte) afvalstoffen en de stofwisseling van ieder paard!   

Wat is het verschil tussen DetoxMix en OerBalans? 

OerBalans bevat natuurlijk ook kruiden, maar ook vitaminen en mineralen. Daarmee is het een onmisbare langdurige dagelijkse aanvulling. DetoxMix is een krachtige kruidenkuur met 95% kruiden die je maximaal 2-3 weken voert. Voor paarden die schuren kan extra ondersteuning bij de afvoer van afvalstoffen erg belangrijk zijn. Ook voor paarden die veel medicijnen hebben gehad  is de afvoer van afvalstoffen onmisbaar. Je kunt DetoxMix en OerBalans met elkaar combineren. Als je al langere tijd OerBalans geeft zou een extra detox niet nodig hoeven zijn, maar je kunt het zeker als extra opschoonkuur geven. Als je OerBalans niet het hele jaar voert, dan kan de DetoxMix een fijne toevoeging zijn.  

Samenstelling
Voedingadvies
Specificaties
Anderen kochtenVeel gekocht door onze klanten
ImmunoBoost
24 reviews
ImmunoBoost
34,95
DermaControl Brok
19 reviews
DermaControl Brok
125,95
311 reviews
OerBalans
49,95
SuikerBalans
44 reviews
SuikerBalans
45,95
Product review