Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Colosan

De eerste hulp bij storingen in het maagdarmkanaal

Colosan

De eerste hulp bij storingen in het maagdarmkanaal
Bij koliek en gasophoping
Geeft direct verlichting
Krampstillend en gasafdrijvend
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

Bij storingen in het maagdarmkanaal

Colosan is een natuurlijk en geregistreerd diergeneesmiddel bij storingen in het maagdarmkanaal bij paarden. Colosan is onmisbaar bij koliek, gasophopingen en verstoppingen. Het werkt krampstillend, gasafdrijvend en geeft snel verlichting. Het is onmisbaar in iedere EHBO-kist. Vermoed je dat je paard koliek heeft? Geef Colosan zodat je paard verlichting heeft en schakel je dierenarts in.

Waarom Colosan?

Met Colosan kun je direct verlichting bieden in geval van koliek, gasophoping of verstoppingen. Het werkt snel en effectief, zodat je de eerste hulp kunt bieden in afwachting van de dierenarts. Omdat het een geregistreerd diergeneesmiddel is, heb je de zekerheid dat het diergeneesmiddel veilig en effectief is.

Wanneer Colosan?

Colosan is te gebruiken bij storingen in het maagdarmkanaal zoals:

  • Koliek
  • Gasophoping
  • Verstopping

Ken jij de symptomen van koliek bij paarden? Lees er alles over in ons blog ''Hoe voorkom, herken en behandel je koliek bij paarden?'' en doe de Koliek Check!

Colosan: Krampstillend en gasafdrijvend

De natuurlijke werkzame stoffen in Colosan beïnvloeden de spijsvertering op vele manieren. Zo verhelpen de essentiële oliën cassiae en venkel maagklachten. Ook remmen de sterk geconcentreerde oliën de groei van gistingsbacteriën en gistingschimmel af. Hierdoor stopt ongecontroleerde en gistende activiteit in de maag en darmen snel. Daarnaast hebben essentiële oliën een positieve invloed op de lever- en gal activiteit. 

Content image
Content image

Ondersteuning na koliek

Wist je dat je na de toediening van Colosan de darmen extra kunt ondersteunen met DarmBalans? Koliek, gasophoping of verstopping brengt de weerstand en spijsvertering van je paard uit balans. Ook stress heeft invloed op de weerstand. Het is daarom belangrijk om het maag- en darmkanaal zo snel mogelijk weer in balans te brengen. DarmBalans bevat een krachtige kruidencombinatie, prebiotica en probiotica om de darmflora van je paard te stabilliseren.

Colosan is een geregistreerd diergeneesmiddel, wat houdt dat in?

Colosan is het enige geregistreerde diergeneesmiddel, goedgekeurd om toe te passen bij gasophoping in de darm en bij storingen in het maagdarmkanaal zoals verstopping, koliek en trommelzucht. Een registratie als diergeneesmiddel geeft de consument de zekerheid dat het voor deze aandoeningen uitgebreid op werkzaamheid en veiligheid onderzocht is! Colosan is door wetenschappelijke experts als zeer effectief en veilig beoordeeld en wordt geproduceerd onder de zeer strenge productievoorschriften voor diergeneesmiddelen. Immers, de geneeskrachtige werking van Colosan moet bij elke productiebatch gegarandeerd zijn! Colosan is daarmee een uniek product in de markt! Let dus goed op dat je geen namaak koopt. Ga voor 100% zekerheid, kies Colosan!

Dit is een diergeneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter.

Bureau Diergeneesmiddelen

Samenstelling
Voedingadvies
Gebruiksaanwijzing
Specificaties
Anderen kochtenVeel gekocht door onze klanten
GastroComplex
33 reviews
GastroComplex
40,95
DarmBalansDarmBalans
61 reviews
DarmBalans
48,95
321 reviews
OerBalans
49,95
PsylliumZaad
13 reviews
PsylliumZaad
21,95

Schrijf een beoordeling en maak kans op €100,- shoptegoed!

Elke maand belonen wij de beste productbeoordeling met €100,- shoptegoed!

Promotion Banner Image
Product review