0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over SouplesseSiroop

Krachtige formule voor gezonde pezen, banden en gewrichten

Waarom kiezen voor SouplesseSiroop?

  • Vermindert het risico op blessures bij trainingen
  • Voor het behoud van gezonde en soepele gewrichten, pezen en banden bij (sport)paarden
  • Gemakkelijk toe te dienen door vloeibare vorm

SouplesseSiroop van VITALstyle (voorheen ECOstyle) bevat een krachtige formule voor gezonde pezen, banden en gewrichten, dé basis van een gezond (sport)paard zonder blessures. Gezonde pezen, banden en gewrichten zijn onmisbaar voor een soepel bewegingsapparaat en krachtige prestaties. Dankzij de geselecteerde kruidenextracten wordt het behoud van een gezond en soepel bewegingsapparaat optimaal ondersteund. VITALstyle (voorheen ECOstyle) SouplesseSiroop is dé basis voor gezonde en veerkrachtige gewrichten voor (sport)paarden!

Hoe houd je gewrichten gezond?

De gewrichten van sportpaarden worden vaak zwaar belast. Daarom is het optimaal ondersteunen van pezen, banden en gewrichten erg belangrijk! De kwaliteit van het kraakbeen bepaalt de kwaliteit van het bewegingsapparaat, en de zuiverheid van de gangen. Door goede voedingsstoffen specifiek voor de gewrichten aan het rantsoen van je paard toe te voegen, ondersteun je de gewrichten optimaal. Zo blijven paarden soepel bewegen, van jong tot oud!

Tip van VITALstyle

Verminder het risico op blessures bij trainingen en combineer SouplesseSiroop met SpierKracht. Zo ondersteun je ook gezonde, sterke en fitte spieren!

Voeradvies per dag Verdelen over het voer
Paard 450-600 kg   30 ml
Pony tot 450 kg   15 ml


*Mag ook bij drachtige merries gebruikt worden.

Samenstelling

Methylsulfonylmethaan (MSM), glucosamine, collageen, trimagnesiumcitraat, chondroïtinesulfaat, honing, glycerol, hyaluronzuur.

Analytische bestanddelen: Vocht 71,7%, ruw eiwit 5,4%, ruwe as 1,7%, natrium 0,15%.

Toevoegingsmiddelen per kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Zinkchelaat van glycinehydraat (3b607) 750 mg, mangaanchelaat van glycine, gehydrateerd (3b506) 2.750 mg, koper(II)chelaat van glycine, gehydrateerd (3b413) 1.850 mg.
Sensoriële toevoegingsmiddelen: Mix van natuurlijke aromatische componenten: o.a. yucca en kurkuma.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731035125
Diergroep Paard
Gezondheid Aanvullend diervoeder
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
10/10
19/11/2020Yvonne Snieder
Ik heb de SouplesseSiroop gebruikt bij een paard dat na verschillende revalidaties weer opgestart moest worden en begon veel makkelijker bij gebruik van de siroop. Ook een paard dat zich soms wat vast houdt in zijn lichaam, merkte ik na gebruik dat hij soepeler van start kon. Ze vinden het ook lekker om te eten!
10/10
19/11/2020Rebecca (Hart voor Paarden)
Verona mijn KWPN paard van 18 is wat stijver aan het worden de laatste jaren, wat logisch is. We hebben haar op de SouplesseSiroop gezet en binnen een paar dagen werd alles makkelijker voor haar! Ze tilt zelf haar hoeven weer op bij het uitkrabben, is sneller klaar om te gaan trainen en is over haar hele lichaam weer veel soepeler dan ze was! Wij willen niet meer zonder!
8/10
17/11/2020mireille
Ik heb de SouplesseSiroop mogen testen op mijn paard met kissingspines. Op zich loopt hij nooit kreupel en is het een enorm extravert paard dat altijd wil bewegen. Hij loopt ook niet stijf of kort. Vaak is hij voorwaarts, maar soms ook niet. En dat is dan vaak als we net teveel hebben gedaan en onvoldoende hebben opgelet of het gevraagde werk/oefening niet te veel voor hem is geweest. Met 30 ml per dag SouplesseSiroop hebben we geen last meer gehad. Nou vind ik dat we altijd moeten zorgen dat we ze niet overvragen dat ze het gevraagde niet meer aankunnen. Maar een paard van 17 jaar met kissingspines heeft meer preventieve ondersteuning nodig. Ik denk ook met het vochtige herfstweer dat de souplesseSiroop hem ten goede zal komen.