Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Kat Overgewicht Natvoer Blik

Voor volwassen katten met overgewicht en het in stand houden van het gezonde gewicht

Kat Overgewicht Natvoer Blik

Voor volwassen katten met overgewicht en het in stand houden van het gezonde gewicht
Extra vezels dragen bij aan een verzadigd gevoel
Stimuleert afvallen
Met speciale kruiden en vezels
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

ALLES OVER OVERGEWICHT NATVOER

OVERGEWICHT volledige dieetvoeding in blik voor de kat met een maatje teveel

OVERGEWICHT vleesvoeding van VITALstyle in blik is een volledige dieetvoeding voor de kat met overgewicht. Het bevat maarliefst 57% dierlijke ingrediënten! Het is een uitgebalanceerde mix van topkwaliteit kip, boullion en kruiden, geschikt voor volwassen katten met overgewicht van elk ras. Het is te voeren als complete maaltijd of als aanvulling op de OVERGEWICHT kattenbrokjes.
OVERGEWICHT natvoeding stimuleert dat de kat afvalt en zorgt tegelijk voor een verzadigd gevoel. De voeding heeft een laag vetgehalte, een hoog gehalte aan ruwe celstof en een lage energiewaarde. De ingrediënten zorgen voor een goede maag- en darmvulling. De goed verteerbare eiwitten dragen bij aan het behoud van een goede conditie. Jouw kat heeft ondanks dat hij afvalt, geen hongergevoel!

Het vlees in de natvoeding is samengesteld uit verse ingrediënten, verpakt in blikjes van 200 g. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het afgesloten blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen te behouden. Mogelijk aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen het vlees niet aantasten. Na opening kan het blikje zo’n 3 tot 4 dagen in de koelkast bewaard worden. En ook goed om te weten, het blik is volledig recyclebaar, dus duurzaam materiaal!

100% pure verwennerij​ 

Ook de natvoeding van VITALstyle is natuurlijk. Het bevat geen soja of granen, geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het is graan- en glutenvrij en heeft een hoge verteerbaarheid. Tevens wordt er geen suiker of zout toegevoegd. De natvoeding van VITALstyle kan op verschillende manieren gebruikt worden. Het vlees kan door de brokjes gemengd worden voor smaakvariatie en afwisseling in de samenstelling. Maar ook kun je een brokkenmaaltijd helemaal vervangen door het vlees. Dit kun je zo nu en dan doen, één keer per dag, maar ook kun je een vleesdag per week instellen. Het is maar net waar jij en je kat zich goed bij voelen. 

Kruiden kunnen bijdragen aan de gezondheid van mens en dier. OVERGEWICHT vleesvoeding voor de kat bevat onder meer cichoreiwortel en brandnetel. Cichoreiwortel zorgt voor een goede vertering en brandnetel ondersteunt de nierfunctie. Kruiden ondersteunen de gezondheid van de kat. Voor een tevrede kat met een gezond gewicht!

Tips  

  • OVERGEWICHT natvoeding is geschikt voor oudere katten van alle rassen. 
  • Een kat is vaak geen goede waterdrinker, waardoor de blaas en nieren extra kwetsbaar zijn. Zorg er in ieder geval voor dat er altijd voldoende vers drinkwater klaar staat. 
  • Afwisselen met brokjes? Geef dan OVERGEWICHT kattenbrokjes
  • Wist je dat er een speciaal en handig dekseltje is waarmee je het geopende blikje afsluit? Vraag het dekseltje aan door contact met ons op te nemen!
  • Pas na opening is koeling noodzakelijk. Je kunt het dus heel lang buiten de koelkast bewaren! Handig voor voor het opslaan van meerdere blikjes in de voorraadkast! Een geopend blikje kun je tot 4 dagen in de koelkast bewaren.

Voedingsadvies per dag

Gewicht   Per dag
< 2 kg   tot 215 g
2-3 kg   215 -280 g
3-4 kg   280 - 340 g
4-5 kg   340 - 395 g
5-6 kg   395 - 450 g
> 6 kg   > 450 g

Samenstelling

57% kip, 39,5% boullion, 2% cellulose, 1% mineralen, 0,3% zonnebloemolie, 0,2% kruidenmix (waarvan cichoreiwortel 0,1% en brantnetel 0,1%).

Analystische bestanddelen

Ruw eiwit   10,9%
Ruw vet   2,3%
Ruwe as   2,9%
Ruwe celstof 1,2%
Vocht   81%
Energiegehalte (metaboliseerbare energie)   67,6 kcal/100g

Sporenelementen

Zinksulfaat monohydraat (3b605)   25  mg
Mangaansulfaat monohydraat (3b503)   1,4 mg
Koper(II)sulfaat-pentahydraat (3b405)   1 mg
Calciumjodaat, watervrij (2b202)   0,75 mg
Taurine   1500 mg
L-Carnitine   55 mg

Vitaminen

Vitamine D3 (3a671)   200 IE/kg
Vitamine E all rac-alfa-tocoferylacetaat (3a700)   20 IE/kg
Samenstelling
Voedingadvies
Specificaties
Anderen kochtenVeel gekocht door onze klanten
Product review