Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Kat Kitten Brok

Brede samenstelling en hoog eiwitgehalte ter ondersteuning van een gezonde groei

Kat Kitten Brok

Brede samenstelling en hoog eiwitgehalte ter ondersteuning van een gezonde groei
Met prebiotica en krachtige kruiden
Kleine brokjes met speciale vorm
Voor een optimale start
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

KITTEN kattenbrokken

VITALstyle KITTEN kattenbrokken is 100% natuurlijk. De complete voeding bevat alles wat de opgroeiende kitten nodig heeft voor een optimale ontwikkeling tot een grote, sterke kat! KITTEN bevat een brede samenstelling met een hoog gehalte aan eiwitten, vet, mineralen, calcium en fosfor, speciaal ter ondersteuning van een gezonde groei van de jonge kitten. De kruiden in de kittenbrokken ondersteunen de jonge kat in ontwikkeling, waarbij de prebiotica het behoud van een gezonde spijsvertering ondersteund.

Volledige kittenvoeding

VITALstyle KITTEN bevat 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen, gezonde oliën, vezels en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt de spijsvertering van de kitten flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede aanmaak van spijsverteringsenzymen. De stofwisseling wordt zo goed ondersteund. De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Dit helpt het risico van het ontstaan van eiwitreststoffen verkleinen, zodat dit niet voor problemen kan zorgen. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een goede houdbaarheid van de voeding.

Content image
Content image

BELANGRIJKE VOEDINGSSTOFFEN VOOR DE KITTEN

De eerste maanden heeft de kitten specifieke voedingsstoffen nodig voor een geleidelijke groei en ontwikkeling. Ook moet de spijsvertering en specifiek de darmflora in balans komen. Daarom zijn alle ingrediënten van onze kittenbrokken zorgvuldig geselecteerd. Ook de kruiden zijn precies afgestemd op het jonge dier in ontwikkeling. De kitten kan tot de leeftijd van 1 jaar KITTEN brokken eten, daarna wordt geadviseerd over te stappen op CARE met ZALM, CARE met KIP, CARE met RUND of CARE PLUS.

Unieke vorm kittenbrokjes

De KITTEN brokjes hebben een unieke, ronde vorm. Uit verschillende testen is namelijk gebleken dat deze vorm met een doorsnee van ong. 7mm een hogere acceptatie heeft bij kittens in vergelijking met het traditionele kattenneusje (driehoek-vorm). Ze worden makkelijk gegeten, waardoor de kitten extra kan genieten van de gezonde kittenbrokken!

Tips bij KITTEN 

  • Heeft de kitten in het begin wat moeite met het kauwen van de KITTEN kattenbrokken?  Even weken in lauw water of mengen met KITTEN natvoer is de oplossing! Ook te gebruiken als een complete maaltijd of als aanvulling op de brokken (mengen met de brokken of als vleesmaaltijd) en voor extra vocht.
  • Een kat is over het algemeen geen goede waterdrinker, waardoor de blaas en nieren extra kwetsbaar zijn. Zorg er in ieder geval voor dat er altijd voldoende vers drinkwater klaar staat en wissel af met KITTEN natvoer!
Samenstelling
Voedingadvies
Specificaties
Anderen kochtenVeel gekocht door onze klanten

Schrijf een beoordeling en maak kans op €100,- shoptegoed!

Elke maand belonen wij de beste productbeoordeling met €100,- shoptegoed!

Promotion Banner Image
Product review