0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Actieve hond

3 resultaten

Hondenvoer speciaal voor de actieve hond? Kies voor ACTIEF van VITALstyle 

Misschien wel de wens van ieder baasje: een hond met een sportieve levensstijl. Vaak wordt daar de voeding niet op aangepast. Terwijl een hond met veel bewegingslust energie nodig heeft voor alle activiteiten! Dit haalt de hond onder meer uit zijn voeding. De nieuwe VITALstyle ACTIEF-brok bevat een hoog energiegehalte uit dierlijke eiwitten, vetten, zalm- en zonnebloemolie voor langdurige energie. Ook koolhydraten voor snel beschikbare energie worden toegevoegd in de brok. De brok is goed verteerbaar en antioxidanten uit een speciale meloensoort ondersteunen tegelijkertijd de spieren en gewrichten. Dus ook na intensieve inspanning een brok die goed aansluit op de behoefte van de hond.   

Welke honden hebben energierijke voeding nodig?  

De nieuwe ACTIEF-hondenvoeding van VITALstyle is ontwikkeld speciaal voor honden die naast hun normale dagelijkse beweging, ook nog op een andere manier extra actief zijn. Denk bijvoorbeeld aan schapen drijven, agility of canicross. Ook honden die te mager blijven of drachtige of zogende dieren kunnen profiteren van het extra hoge eiwit- en vetgehalte in deze brok. Het geeft precies die bouwstenen en energie die het dier op dat moment nodig heeft.  

Hierom VITALstyle  

Het ontwikkelen van hondenvoer met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zit in ons DNA. Ben jij op zoek naar energierijke voeding voor jouw actieve hond? Ontdek de 100% natuurlijke hondenvoeding van VITALstyle.