0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Blaasgruis

Uw kat heeft blaasgruis als er symptomen zijn als bloed bij urine, overal plassen, pijn bij plassen en miauwen bij plassen en soms ook juist niet plassen.

De kat zit door de klachten niet lekker in zijn vel. Tijd om daar iets aan te doen. BLAASGRUIS kattenvoer van VITALstyle (voorheen ECOstyle) voorkomt de vorming van struviet en lost struviet op. Daarnaast heeft BLAASGRUIS een laag calciumgehalte om de vorming van oxalaat te voorkomen. Deze geeft u maximaal een half jaar, daarna stapt u over op CARE.

Lees de VITALstyle (voorheen ECOstyle) filosofie op de website.

Gebruikt u ander voer? Stap dan geleidelijk over. Meng 4-5 dagen met het oude voer en stap dan in zijn geheel over.

Op de achterkant van de verpakking en op de BLAASGRUIS pagina op de website van VITALStyle (voorheen ECOstyle) staat een voedingsadvies. Dit is een leidraad.

Voor het oplossen van struviet 5-12 weken en voor voorkomen van struviet maximaal 6 maanden.

In BLAASGRUIS zit DL methionine. Het verlaagt de pH van de urine, ook bij katten die geen blaasgruis (struviet) hebben. Dat is op de korte termijn geen probleem en helpt blaasgruis voorkomen. Op de langere termijn, zeg na een maand of 4-6, is het advies om over te schakelen op CARE kattenvoer.

BLAASGRUIS dieetvoeding voor de kat voorkomt de vorming van struviet en lost struviet op. Daarnaast heeft BLAASGRUIS een laag calciumgehalte om de vorming van oxalaat te voorkomen. Deze geeft u maximaal een half jaar, daarna stapt u over op CARE.

DL methionine is een stof (aminozuur) die wordt toegevoegd aan BLAASGRUIS voeding. Het verlaagt de PH van de urine. De PH van de urine speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van blaasgruis. Bij een te hoge PH kan blaasgruis (struviet) zich ontwikkelen.

Bij chronische nierinsufficiëntie of hoge bloeddruk mag u geen BLAASGRUIS-voeding geven. Drachtige dieren, zogende dieren en kittens mogen ook geen BLAASGRUIS.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?
Aanhef*
Naam*
E-mail*
Onderwerp*
Bericht*
* Deze velden zijn verplicht
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.